Fira de Reus

Fira de Reus

Centre de fires i convencions

CATALÀ        CASTELLANO        ENGLISH
977 32 63 63

16-17 MARÇ / 2013

Epocauto

Epocauto

Es tracta d’una fira dedicada als cotxes i motos d’època, on s’hi poden trobar tot tipus de vehicles i també moltes peces de recanvi que acostumen a ser difícils d’aconseguir als circuits habituals.

Els expositors que participen a Epocauto provenen d’arreu de l’Estat i també de França i Itàlia.

En el marc d’Epocauto es podran veure les següents exposicions:

EXPOSICIÓ DE MOTOS BMW:

El Vestíbul de firaReus acollirà una exposició monogràfica de motocicletes de la marca BMW. S’hi podran veure motos de principis del segle XX fins a l’actualitat, amb els models més representatius.

EXPOSICIÓ DEL CLUB DE MOTOS CLÀSSIQUES DE REUS:

El Club de Motos Clàssiques de Reus, coorganitzador d’Epocauto, exposarà al seu estand algunes de les motos clàssiques més emblemàtiques. També s’hi podran veure cascs i llaunes antigues i exposició de material de Josep M Busquet, inaugurador d’aquesta edició d’epocauto.

EXPOSICIONS DE CLUBS:

Epocauto compta amb la presència de diversos clubs de vehicles clàssics que participen amb un estand a la fira. Són els següents:

1. Vespa Club de Reus

2. Motor Club del Bages

3. Entusiastes del Mini

4. Club de Clàssics de Gratallops

5. GAVE, Grup d’Aficionats al Vehicle d’Època de Reus

6. Biela Club 600

7. Club de Clàssics de La Pobla

8. Escuderia Costa Dorada de Clàssics

9. Motoclub del Vendrell

10. Club de Vehicles Clàssics de Salou

APARCAMENT DE CLÀSSICS:

La visita de clubs i de particulars que venen de tot l’Estat amb el seu cotxe clàssic s’ha convertit ja en una activitat complementària d’Epocauto. Per això, els visitants que vinguin amb el seu vehicle clàssic podran aparcar a l’auditori exterior de firaReus, convertint aquesta zona en un espai més d’exposició pels milers de visitants de la fira.

CONCENTRACIONS - SORTIDES:

Paral·lelament a Epocauto es realitzaran concentracions i sortides. Així, entre les moltes activitats que es duran a terme, cal destacar-ne dues que es faran diumenge al matí, com són la concentració de motos Harley Davidson i la trentena de vehicles clàssics que vindran a través de la visita del Motor Club del Bages.

 ALTRES ACTIVITATS

Un any més, els aficionats a les miniatures també tindran un espai a Epocauto, través de la pista d’Slot que s’instal·larà al Vestíbul. A més, i com també és tradició, hi haurà l’espai de “Shopping Car” dedicat a la venda de motos i cotxes clàssics de particulars i que se situarà a l’interior del recinte firal.

 

Data de celebració: Del 16 març 2013 al 17 març 2013

Horari:Dissabte 16 de març, de 10 a 20 h Diumenge 17 de març, de 10 a 15 h

Galeria fotogràfica

Com arribar

Adreça


Avinguda Bellissens, 40

43204 Reus

Tel. 977 326 363


Més informació de com arribar


Consulta la ruta en cotxe

AMB LA GESTIÓ DE:

redessa generalitat diputacio ajuntament cambra

Aquest lloc pot utilitzar "cookies" per a millorar la seva experiència de navegació. Per favor, abans de continuar amb la seva navegació pel nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la . POLÍTICA DE COOKIES