Fira de Reus

Fira de Reus

Centre de fires i convencions

CATALÀ        CASTELLANO        ENGLISH
977 32 63 63

23-24 MAIG / 2013

Fira de la Gent Gran

Fira de la Gent Gran

La Fira de la Gent Gran és una de les novetats del calendari firal d’enguany organtizada conjuntament entre firaReus i la regidoria de Família i Gent Gran de l'Ajuntament de Reus. La Fira de la Gent Gran, serà molt més que una fira: serà un espai on trobar productes i serveis per a persones d’edat avançada, on també es realitzaran activitats, concerts i competicions dissenyades pensant en aquest sector de la població.

A més de la part expositiva, la Fira de la Gent Gran també tindrà una vessant lúdica que és la que s’ha organitzat més directament des de la regidoria i que és l’activitat pròpia de la Festa Gran, que es durà a terme durant aquest dies de fira. 

Un dels objectius de firaReus és promoure fires centrades en sectors específics de la població i creiem que el perfil de les persones de més de 60 anys és un segment que val la pena tenir en compte. A Catalunya gairebé una quarta part de la població té més de 60 anys i l’esperança de vida es situa als 84 anys en el cas de les dones i en els 77 en el cas dels homes. A tot això, l’increment de l’esperança de vida i el canvi en els hàbits de la gent gran han generat un seguit de noves necessitats per a aquests franja de població.

Data de celebració: Del 23 maig 2013 al 24 maig 2013

Horari:Dijous 23 de maig: de 10 a 20 h Divendres 24 de maig: de 10 a 20 h

Galeria fotogràfica

Com arribar

Adreça


Avinguda Bellissens, 40

43204 Reus

Tel. 977 326 363


Més informació de com arribar


Consulta la ruta en cotxe

AMB LA GESTIÓ DE:

redessa generalitat diputacio ajuntament cambra

Aquest lloc pot utilitzar "cookies" per a millorar la seva experiència de navegació. Per favor, abans de continuar amb la seva navegació pel nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la . POLÍTICA DE COOKIES