Fira de Reus

Fira de Reus

Centre de fires i convencions

CATALÀ        CASTELLANO        ENGLISH
977 32 63 63

25 OCTUBRE / 2018

CONNECTA 2018

Esdeveniment de referència per la promoció del turisme de reunions, MICE (Meetings Incentives Congresses Exhibitions), a Catalunya

CONNECTA 2018

firaReus acull el CONNECTA 2018, que aplegarà el sector de reunions i esdeveniments de Catalunya, i que està organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, a través de la marca del Catalunya Convention Bureau. Des d'avui, ja pots realitzar la teva inscripció en aquest enllaç.

En aquesta segona edició, l'esdeveniment comptarà amb quatre espais per crear i enfortir la comunitat del turisme de reunions i esdeveniments de Catalunya:

Zona inspiració. A través d'espais inspiracionals, els assistents podran escoltar casos d'èxit i inspirar-se a l'hora d'innovar en els seus negocis.

Zona debat. Els professionals trobaran un lloc on compartir opinions i experiències amb altres membres del turisme de reunions i esdeveniments català.

Zona co-creació. Aquest espai generarà un entorn de treball en grups per generar projectes innovadors i noves estratègies pel desenvolupament del sector.

Zona marketplace Catalunya. Permetrà als professionals agendar trobades one to one; donarà a conèixer productes, activitats, tecnologies, projectes de co-creació i pràctiques sostenibles als assistents en forma de càpsules; i facilitarà la proposició de projectes de col·laboració entre empreses, dels quals se'n seleccionaran 3 per donar-hi suport i realitzar-ne el seguiment.

Tot plegat, amb l'objectiu de co-crear i innovar per reforçar aquesta indústria i seguir impulsant la competitivitat del sector català de reunions i esdeveniments a nivell internacional.

L’esdeveniment tindrà lloc el 25 d'octubre a firaReus de 8.30 a 18.30 hores.

Inscriu-te i no et quedis fora d’una jornada dinàmica, innovadora i participativa.

Data de celebració: 25 octubre 2018

Horari:De 8.30 a 18.30 hores.

Web:https://connecta2018.cat

Com arribar

Adreça


Avinguda Bellissens, 40

43204 Reus

Tel. 977 326 363


Més informació de com arribar


Consulta la ruta en cotxe

AMB LA GESTIÓ DE:

redessa generalitat diputacio ajuntament cambra

Aquest lloc pot utilitzar "cookies" per a millorar la seva experiència de navegació. Per favor, abans de continuar amb la seva navegació pel nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la . POLÍTICA DE COOKIES