Fira de Reus

Fira de Reus

Centre de fires i convencions

CATALÀ        CASTELLANO        ENGLISH
977 32 63 63

13 JUNY / 2019

Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l'Excel·lència

firaReus acollirà la tretzena edició dels Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència, organitzats per la Fundació Gresol amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus

Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l'Excel·lència

firaReus acollirà la tretzena edició dels Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència, organitzats per la Fundació Gresol amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus. Els premis es lliuraran el pròxim 13 de juny a partir de les 19 hores, a l'Auditori Antoni Gaudí.

Els Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència, guardons promoguts per la Fundació Gresol en col·laboració amb l’Ajuntament de Reus, destaquen com una de les principals trobades socials a la capital del Baix Camp. És per això que any rere any reben el suport d’un gran nombre de representants de tots els àmbits de la societat civil de les nostres comarques.

La Fundació Gresol lliura aquests premis amb l’objectiu de distingir persones que han destacat per la seva trajectòria professional i personal, pels seus mèrits i per la seva dedicació. La gran participació i l’èxit assolit en totes les edicions anteriors encoratja de nou la Fundació Gresol a organitzar aquesta gala, que concentra personalitats de renom de totes les àrees, tant de Catalunya com de la resta de l’Estat. Entre els premiats en edicions passades figuren personalitats tan rellevants com Pau Gasol, Valentí Fuster, Luis del Olmo, Ferran Adrià, Juan A. Samaranch i Torelló, Isidre Fainé, Carles Sentís, Eduard Punset, Antoni Brufau, Mercè Sampietro, Joan Roca, Carme Ruscalleda, Anna Ferrer, Maribel Verdú, Elena Arzak, Josep M. Pou, Marc Márquez, Jordi Cruz, Joan Pera, Manel Fuentes, Josep M. Mai nat, Ildefonso Falcones, María Blasco o Rafael Matesanz, entre d’altres.

Els premiats de la tretzena edició són:

Jordi Faulí (Arquitectura)

Inma Shara (Música)

Borja Corcóstegui (Medicina)

Víctor Amela (Literatura)

Juan A. Samaranch (Esport)

Samanta Villar (Periodisme)

Sergi Ferrer-Salat (Medi Ambient)

Tricicle (Teatre)

Irene Montalà (Televisió)

Oriol Tarragó (Reusenc Il·lustre)

Tots els guardonats assistiran a la gala i recolliran personalment el premi. També compartiran la vetllada i el sopar posterior amb tots els assistents. El guardó és una reproducció del bust de l’arquitecte Antoni Gaudí, obra de l’escultor Joan Matamala, realitzat en bronze.

En aquesta ocasió, el sopar solidari serà en benefici de la Fundación Rosa María Vivar, dedicada a l’atenció de malalts d’Alzheimer. Aquesta entitat, com ella mateixa destaca, neix de la necessitat de proporcionar a tots els afectats del territori un centre diürn excel·lent per al tractament no farmacològic de la seva malaltia, “basat en les teràpies per a l’estimulació cognitiva més innovadores i conservar la seva qualitat de vida. Una solució també per als familiars i cuidadors, perquè puguin continuar les seves vides amb la tranquil·litat de saber que els seus ésser estimats estan millor que a casa”.

La conductora de la gala serà la periodista i presentadora tarragonina Danae Boronat.

Com participar-hi?
Tots els participants fan una donació de 60 euros i les persones interessades a assistir-hi han de formalitzar prèviament la seva inscripció trucant al telèfon 977 328 481, enviant un correu electrònic a l’adreça inscripcions@gresol.org o a través del formulari del nostre web. Per a més informació es pot consultar la pàgina web de la Fundació www.gresol.org

 

Data de celebració: 13 juny 2019

Com arribar

Adreça


Avinguda Bellissens, 40

43204 Reus

Tel. 977 326 363


Més informació de com arribar


Consulta la ruta en cotxe

AMB LA GESTIÓ DE:

redessa generalitat diputacio ajuntament cambra

Aquest lloc pot utilitzar "cookies" per a millorar la seva experiència de navegació. Per favor, abans de continuar amb la seva navegació pel nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la . POLÍTICA DE COOKIES