Fira de Reus

Fira de Reus

Centre de fires i convencions

CATALÀ        CASTELLANO        ENGLISH
977 32 63 63

12-13 OCTUBRE / 2013

Cupcake Reus

1r Saló de Pastisseria Creativa

Cupcake Reus

ExproReus tindrà enguany un saló dedicat a la pastisseria creativa que amb el nom de Cupcake Reus acollirà estands de pastisseries, botigues d’estris de cuina i ingredients per a l’elaboració de pastissos i una altra part dedicada a la realització de tallers i cursos d’elaboració de pastissos i cupcakes, entre d’altres. El saló Cupcake Reus es durà a terme al foyer Marià Fortuny i obrirà només el cap de setmana de l’exproReus, els dies 12 i 13 d’octubre, tot i que l’exproReus començarà el dimecres 9 d’octubre.

Les demostracions i tallers aniran a càrrec de les empreses expositores i seran de caràcter gratuït, mentre que els cursos que s’organitzaran amb professors qualificats seran de pagament i admetran un número limitat d’assistents que en funció de la temàtica, anirà de les 4 a les 8 persones.

PREU DE L'ENTRADA: 3 € (l'entrada al saló Cupcake Reus és la mateixa que la de la fira exproReus i per tant, dóna dret a accedir a les dues fires).

Data de celebració: Del 12 octubre 2013 al 13 octubre 2013

Com arribar

Adreça


Avinguda Bellissens, 40

43204 Reus

Tel. 977 326 363


Més informació de com arribar


Consulta la ruta en cotxe

AMB LA GESTIÓ DE:

redessa generalitat diputacio ajuntament cambra

Aquest lloc pot utilitzar "cookies" per a millorar la seva experiència de navegació. Per favor, abans de continuar amb la seva navegació pel nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la . POLÍTICA DE COOKIES