Fira de Reus

Fira de Reus

Centre de fires i convencions

CATALÀ        CASTELLANO        ENGLISH        
14 maig 2017

Valoracions Autoprimavera

Autoprimavera, la Fira de Vehicles d'Ocasió que s'ha dut a terme aquest cap de setmana a firaReus, ha tingut un bon volum de vendes segons han manifestat els expositors consultats per l'organització. Les dades coincideixen amb l'informe fet públic per la Federació d'Associacions de Concessionaris d'Automoció (FACONAUTO) que recull que les transferències de vehicles de segona mà, gerència o quilòmetre 0 van augmentar en un 30,7% a tot l'Estat en el primer trimestre de l'any. A Catalunya aquesta mitjana se situava encara una mica per sobre d'aquesta mitjana, amb un augment del 31,2%.

A la fira Autoprimavera s'han pogut veure 250 vehicles d’ocasió, quilòmetre 0 i gerència, d'un total de 13 expositors. Els cotxes exposats són de tots els preus i característiques: tant vehicles de segona mà amb preus a partir dels 6.000 euros com  cotxes de gerència amb moltes prestacions i pocs quilòmetres, d'una gamma de preus més elevada.

Autoprimavera tancarà portes avui a les vuit del vespre però el recinte firal tornarà a acollir activitat el cap de setmana vinent, concretament divendres a la tarda i dissabte durant tot el dia, amb la fira Expobike, que es realitza en el marc de la cursa cicloturista Polar Gran Fondo La Mussara, la qual té la sortida i arribada a les instal·lacions de firaReus.

AMB LA GESTIÓ DE:

redessa generalitat diputacio ajuntament cambra

PROPER ESDEVENIMENTproximo

27-28 ABRIL / 2018

V Curs Pediatria Pràctica

V Curs Pediatria Pràctica

horario

Aquest lloc pot utilitzar "cookies" per a millorar la seva experiència de navegació. Per favor, abans de continuar amb la seva navegació pel nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la . POLÍTICA DE COOKIES