Fira de Reus

Fira de Reus

Centre de fires i convencions

CATALÀ        CASTELLANO        ENGLISH        
11 juliol 2017

114 dies d'activitat a firaReus durant el primer semestre de l'any

114 dies d'ocupació i 76 actes celebrats en els quals han participat gairebé 44.000 persones. Són les xifres del balanç del primer semestre de l'any a les instal·lacions firaReus, Centre de Fires i Convencions, que enguany preveu rècord històric d’activitat coincidint amb la celebració del seu 75è aniversari.

De gener a juny s'han organitzat 7 fires: 3 pròpies (Bestial, Saló de la Moto i Autoprimavera) i 4 externes (Epocauto, Catbrick, Camins d'FP i Expobike). A més, els quatre congressos realitzats entre els mesos d'abril i maig: el IV Curs de Pediatria Pràctica, el Congrés Català d'Urgències i Emergències, el Congrés d'Arxivística de Catalunya i el Congrés Internacional de la Bicicleta, situen a firaReus en un lloc destacat del mapa de reunions de Catalunya.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat que «l'activitat de reunions, els cursos de formació i les jornades són el dia a dia de firaReus i ens permeten arribar a aquest 62% de dies ocupats durant el primer semestre».

Les dades del primer semestre confirmen també el rècord d'activitat assolit enguany. Així en relació al mateix període de l'any passat, s'han dut a terme 12 actes més (76 enguany vers els 64 de l'any passat). El mes de major activitat ha estat el març (25 dies d’ocupació), seguit dels mesos de maig i juny.

El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha valorat «molt positivament la captació de nova activitat que es fa des de firaReus pel que fa a l'ampliació del calendari firal amb activitat pròpia i externa, amb un calendari firal cada cop més variat».

De cara al segon semestre de l'any es treballa ja amb les fires pròpies de més volum expositiu com són exproReus i Tot Nuvis. El mes de novembre també presentarà una de les grans novetats del calendari firal, com és l'Esquiades Snow Fun. Les altres fires externes previstes al calendari firal són EcoReus, Fira d'Antiquaris i Artistes i el Parc de Nadal. Pel que fa als congressos, el 27 i 28 d'octubre està prevista les Jornades de la Societat Espanyola de Cures Paliatives; i del 16 al 18 de novembre, les Jornades del Col·legi de Dietistes i Nutricionistes de Catalunya.

AMB LA GESTIÓ DE:

redessa generalitat diputacio ajuntament cambra

PROPER ESDEVENIMENTproximo

20 JUNY / 20 2018

Període d'exàmens de la UOC

Els propers dies 9, 16 i 20 de juny les instal·lacions de firaReus acullen els exàmens de la UOC.

horario

Aquest lloc pot utilitzar "cookies" per a millorar la seva experiència de navegació. Per favor, abans de continuar amb la seva navegació pel nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la . POLÍTICA DE COOKIES