Fira de Reus

Fira de Reus

Centre de fires i convencions

CATALÀ        CASTELLANO        ENGLISH        
20 novembre 2017

Una setantena d'inscrits a la jornada «Think outside the box. Del diàleg a la credibilitat»

Una setantena de persones s'han inscrit a la jornada «Think outside the box. Del diàleg a la credibilitat» organitzada per Gabinet CERES amb l'objectiu de reflexionar sobre com el diàleg i la governança pot aportar credibilitat i confiança a les organitzacions i sobre la idea i la pràctica del diàleg actiu entre les organitzacions i la societat.

L'acte, que es durà a terme demà a partir de les 9.15 h a les instal·lacions de firaReus, està adreçat a alcaldes i regidors de participació ciutadana, govern obert, transparència, responsables i tècnics de participació ciutadana, govern obert, transparència de les administracions públiques, directors i responsables de Comunicació de les empreses i responsables de RSC de les empreses.

 

El programa previst és el següent:

9.15 – 9.35 h Inauguració

Sr. Carles Pellicer, alcalde de Reus

Sr. Jordi Foz, Secretari de Transparència i Bon Govern. Generalitat de Catalunya

9.35 – 9.55 h Presentació de la Jornada a càrrec de Gabinet Ceres

10 – 11 h Ponències principals

Carles Agustí, Director de Govern Obert de la Diputació de Barcelona

Marc Castellnou, Inspector Bombers Generalitat, GRAF00, Wildfire Analyst, Emergency decision making and Strategy. President Patronat de Pau Costa Foundation.

11 – 11.30 h Pausa - Cafè

11.30 – 12.50 h Presentació d’experiències

Life Clinomics, 'Oportunitats i reptes de l’economia i la societat en l’adaptació al canvi climàtic'. Josep Aragonés, Director Tècnic de COPATE, Coordinador tècnic Reserva per la Biosfera de les Terres de l’Ebre i responsable del projecte Life Clinomics.

Pressupost Participatiu del municipi de Tortosa. Ferran Bel, Alcalde de Tortosa des de 2006. Diputat al Congrés dels Diputats.

Panel Públic Assessor de l’empresa Química. Teresa Pallarès, Directora de AEQT.

Altaveu Ciutadà del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Alfons Garcia, alcalde de Vandellós i Hospitalet de l’Infant.

Panel de Nens de BASF. Conxita Esteve, Responsable de Comunicació de BASF al site de Tarragona i responsable del Panel de Nens.

Comitès Locals d’Informació en els municipis nuclears. Marià Vila d’Abadal, Gerent d’AMAC (Associació de Municipis amb Centrals Nuclears)

13 – 13.45 h Taules de diàleg

Treball en grups reduïts a partir de qüestions relatives al diàleg

14 - 15.30 h Dinar a peu dret

15.30 - 16 h Conclusions de la Jornada

16 – 16.30 h Cloenda

Miquel Estapé, Subdirector d'Estratègia i Innovació del Consorci AOC, Vicepresident de l'Associació Catalana de Gestió Pública.

 

Durant la jornada es treballaran els termes de diàleg, governança i credibilitat i s'analitzaran, des de diferents perspectives, els beneficis, perjudicis i els factors que faciliten o dificulten aquest diàleg.

Trobareu més informació de la jornada a: http://thinkoutsidethebox.gabinetceres.com

AMB LA GESTIÓ DE:

redessa generalitat diputacio ajuntament cambra

PROPER ESDEVENIMENTproximo

20 OCTUBRE / 20 2018

Techne Fòrum

Una jornada completa de ponències sobre tecnologia, emprenedoria i innovació

horario entrada

Aquest lloc pot utilitzar "cookies" per a millorar la seva experiència de navegació. Per favor, abans de continuar amb la seva navegació pel nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la . POLÍTICA DE COOKIES