Fira de Reus

Fira de Reus

Centre de fires i convencions

CATALÀ        CASTELLANO        ENGLISH
977 32 63 63
27 juny 2018

Rècord d’activitat a firaReus durant el mes de juny

El mes de juny ha portat 19 actes, 30 dies d’ocupació i més de 15.500 visitants a firaReus

firaReus tanca el mes de juny batent un rècord d’activitat. Durant aquest mes, s’han celebrat un total de 19 actes, 5 més que l’any passat, que es tradueixen en 30 dies d’ocupació i més de 15.500 visitants a les instal·lacions de l’edifici Tecnoparc.

Els esdeveniments amb més afluència de públic durant aquest mes han estat la 5a edició de la Polar Gran Fondo la Mussara, en la qual han participat un total de 8.000 esportistes, els exàmens de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) amb 1.400 estudiants i també el Congrés de Testimonis de Jehovà, que se celebra els dos últims caps de setmana de juny i el primer cap de setmana de juliol i que reuneix fins a 3.500 persones per trobada.

Durant aquest mes de juny destaca especialment la celebració de la jornada Empresa i Esport, que forma part de les noves jornades professionals que firaReus ha afegit al seu calendari d’activitats i que estan vinculades a la gestió empresarial. En la seva primera edició, l’esdeveniment va comptar amb la presència de 300 assistents. Entre les jornades d’aquest mes, firaReus també ha acollit la tercera edició de Smart Region, sobre gestió de ciutats intel·ligents.

Juny ha estat també un mes de celebracions de fi de curs, d’humor amb el monòleg de Toni Moog, de donacions de sang amb el Dia Mundial del Donant de Sang i també d’entrega de premis amb la Fundació Gresol que va lliurar el Premi Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència a personalitats reconegudes, com Carlos Latre, Risto Mejide i Belén Fabra, entre altres. En aquest sentit, la versatilitat de les instal·lacions de firaReus permet l’acollida i organització d’espectacles, festivals i gales, adaptant-se a les necessitats del client. Gràcies a aquesta diversificació s’ha aconseguit un mes de juny amb plena ocupació.

AMB LA GESTIÓ DE:

redessa generalitat diputacio ajuntament cambra

PROPER ESDEVENIMENTproximo

20 FEBRER / 20 2019

Mobile Week Reus

Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) presenta Mobile Week 2019 que celebra la seva tercera edició a Barcelona i s'expandeix per Catalunya per arribar a cinc noves localitzacions: Girona, Lleida, Reus, Igualada i la Ribera d'Ebre.

horario

Aquest lloc pot utilitzar "cookies" per a millorar la seva experiència de navegació. Per favor, abans de continuar amb la seva navegació pel nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la . POLÍTICA DE COOKIES