Fira de Reus

Fira de Reus

Centre de fires i convencions

CATALÀ        CASTELLANO        ENGLISH
977 32 63 63
18 novembre 2018

Tot Nuvis tanca un cap de setmana d'activitat firal

Tot Nuvis tancarà portes avui a les nou del vespre, després de dos dies i mig d'activitat. La fira dels nuvis ha mantingut enguany el format adaptat l'any passat per a les desfilades, amb un total de 9 marques representades en les 8 desfilades individuals que s'han fet al llarg de tot el cap de setmana. El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, assegura que 'aquest és un format que ens sol·licitaven els expositors perquè els permet intercanviar opinions amb els seus clients i presentar les seves novetats davant d'un públic interessat en la seva marca'.

D'altra banda, el centenar d'expositors de Tot Nuvis ha mostrat durant aquests dos dies i mig les seves propostes per convertir qualsevol casament en una experiència el més personalitzada possible, en funció dels gustos de cada parella. Segons el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, 'Tot Nuvis és l'aparador on mostrar totes les possibilitats per a organitzar un casament i en els últims anys, els expositors han apostat cada vegada més per propostes innovadores i originals per a fer única cada celebració'.

La restauració i la fotografia i vídeo nupcial són els dos sectors amb més pes a Tot Nuvis, ja que comporten el 30% i el 15% respectivament, dels estands presents a la fira. D'altra banda, les agències de viatges, les botigues de vestits de nuvi i núvia, la joieria, floristeries, perruqueria, música, vehicles, assessorament en protocol i wedding planners, completen l'oferta d'estands de Tot Nuvis.

Tot Nuvis tanca l'activitat firal pròpia de firaReus per aquest 2018. L'organització de jornades, reunions i sopars d'empresa centrarà l'activitat de firaReus fins a final d'any.

AMB LA GESTIÓ DE:

redessa generalitat diputacio ajuntament cambra

PROPER ESDEVENIMENTproximo

11-12 DESEMBRE / 2018

6è Simposi de Producció Agroalimentària Ecològica

El conreu de l’olivera i de fruita seca constitueixen una part indestriable del patrimoni i la vida sociocultural de les zones rurals mediterrànies.

horario

Aquest lloc pot utilitzar "cookies" per a millorar la seva experiència de navegació. Per favor, abans de continuar amb la seva navegació pel nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la . POLÍTICA DE COOKIES