Fira de Reus

Fira de Reus

Centre de fires i convencions

CATALÀ        CASTELLANO        ENGLISH
977 32 63 63
4 agost 2020

EXPROREUS CANCEL·LA L’EDICIÓ DEL 2020

La fira multisectorial havia de complir enguany la seva 50a edició i estava previst que es dugués a terme del 8 al 12 d’octubre

firaReus cancel·la la celebració de la fira multisectorial exproReus per tal de donar prioritat a les mesures de seguretat en relació amb la Covid 19. La fira multisectorial havia de complir enguany la seva 50a edició i estava previst que es dugués a terme del 8 al 12 d’octubre. Els actes previstos en relació a aquest 50è aniversari es duran a terme en l'edició de l'any vinent. 

La dificultat per saber amb certesa quines seran les mesures sanitàries i de seguretat que seran necessàries aleshores i la incertesa sobre la possibilitat de celebrar esdeveniments multitudinaris per aquestes dates han estat dos factors decisius a l’hora de decidir cancel·lar la fira. Una decisió que s'ha près en consens amb el vicepresident de Cambra de Comerç de Reus, Jaume Batista. 

La regidora d’Economia i Coneixement i Consellera Delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha destacat que “des de firaReus es treballa en l’organització d’esdeveniments de format híbrid, amb una part presencial i una altra via internet, i també en la implantació d’un pla de contingència que ja està elaborat i que garanteix totes les mesures sanitàries que ens requereixen per a l’organització d’esdeveniments”.

En aquest sentit, des de firaReus Events s’està dissenyant un catàleg de nous productes orientats a la celebració d’esdeveniments professionals que compleixin amb les mesures sanitàries i de seguretat vinculades a la Covid 19. Ara per ara, el pla de contingència ja contempla la instal·lació de gel hidroalcohòlic als accessos i banys, control d’aforament, sentits de circulació diferenciats, una persona per trajecte als ascensors, distància social d’1,5 metres, ús de mascaretes obligatori i ampliació de passadissos.

AMB LA GESTIÓ DE:

redessa generalitat diputacio ajuntament cambra

Aquest lloc pot utilitzar "cookies" per a millorar la seva experiència de navegació. Per favor, abans de continuar amb la seva navegació pel nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la . POLÍTICA DE COOKIES