Fira de Reus

Fira de Reus

Centre de fires i convencions

CATALÀ        CASTELLANO        ENGLISH
977 32 63 63
3 desembre 2020

FIRAREUS EVENTS APOSTA PELS FORMATS HÍBRIDS I VIRTUALS EN L’ACTIVITAT PROFESSIONAL DELS PRÒXIMS MESOS

Àpats de Nadal i reunions d’empresa tenen la seva alternativa adaptada als requeriments sanitaris i basada en les noves tecnologies

L’activitat de firaReus Events se centrarà en els pròxims mesos en els esdeveniments i reunions d’empresa en format híbrid, combinant la part presencial amb la connexió online; i virtual, a través de la gravació de part de l’esdeveniment i la connexió online dels participants. Amb aquests nous formats s’ofereixen opcions per a les celebracions i les reunions estratègiques de les empreses. Els professionals de firaReus Events assessoraran en la millor opció segons l’activitat a realitzar.

Pel que fa a les celebracions de Nadal, firaReus ha adaptat una sala de reunions com a plató amb croma, on es podrà gravar una felicitació de Nadal o bé fer una connexió via streaming amb tots els assistents. Alhora, s’ha confeccionat un catàleg de càtering a partir de les necessitats que s’han pogut copsar a través dels contactes realitzats amb les empreses del territori. Així, s’oferiran diferents “foodie boxes” individuals, que es faran arribar tant a l’oficina com a casa dels treballadors (segons indicació del client) i que contemplen des de diferents opcions d’esmorzars i vermuts, fins a dinars o sopars de Nadal.

La regidora d’Economia i Coneixement i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha explicat que “des de firaReus Events ens hem adaptat a aquestes noves demandes creant productes per reinventar el Nadal i perquè les empreses continuïn amb la seva activitat, complint alhora amb els requeriments sanitaris i de seguretat. Aquests nous formats es basen en les noves tecnologies, un sector estratègic per la ciutat, i també per a firaReus Events i REDESSA”.

L’organització de les reunions d’empresa també compta amb un ampli catàleg d’opcions: es podran organitzar des de webinars, streamings i activitats de networking, fins a ponències o fires, a través de plataformes online i de recreació en 3D.

firaReus Events s’adapta així a les demandes de les empreses que cerquen solucions per mantenir la seva activitat en aquestes dates oferint opcions diverses i l’assessorament personalitzat per a cada esdeveniment o reunió. Totes les possibilitats tant pel que fa a celebracions de Nadal com a esdeveniments híbrids o virtuals es poden consultar a la web de firaReus: www.firareus.com o bé trucant al 977 326 363 i contactant amb el Departament Comercial.

AMB LA GESTIÓ DE:

redessa generalitat diputacio ajuntament cambra

Aquest lloc pot utilitzar "cookies" per a millorar la seva experiència de navegació. Per favor, abans de continuar amb la seva navegació pel nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la . POLÍTICA DE COOKIES