Esdeveniments
híbrids i virtuals

A firaReus Events pots organitzar el teu esdeveniment híbrid o 100% virtual gràcies a la tecnologia de les nostres instal·lacions:

ESDEVENIMENT Híbrid

L’esdeveniment corporatiu se celebra simultàniament amb assistència de públic presencial i online

ESDEVENIMENT VIRTUAL

Als esdeveniments d’empresa virtuals l’assistència de públic és 100% virtual

firaReus fa possible que el teu acte es pugui celebrar en diferents formats segons les teves necessitats:

WEBINAR

STREAMING

ENTORN WEB

ENTORN 3D

Plató

Sala de plató de 108 m2 amb tots els recursos i serveis necessaris per realitzar el teu esdeveniment amb gravació d’imatge 4K, set d’il·luminació i so. Aquesta opció permet la connexió via streaming amb el teu canal de YouTube corporatiu.

Croma

El nostre plató de 108 m2 amb croma permet que el teu esdeveniment es pugui celebrar amb un fons amb opcions infinites. Gravació d’imatge 4k, set il·luminacions i micròfons de solapa, i connexió via streaming amb el teu canal de You Tube corporatiu entre altres serveis.

Plató gran format

El nostre plató de 800 m2 fa que aquesta sigui l’opció ideal per a realitzar esdeveniments que exigeixen un espai ampli o presència de públic. Entre els serveis que ofereix aquest espai hi trobaràs gravació en 4k, opció de croma, connexió via streaming i tot l’equip tècnic i professional per a fer-lo possible.

Descarrega’t el dossier amb els nostres serveis per a esdeveniments virtuals i híbrids

Descarrega’t el dossier amb els nostres serveis per a esdeveniments híbrids i virtuals

Organitzem el teu esdeveniment híbrid o virtual

El nostre equip i les nostres instal·lacions estan preparats per poder oferir-te solucions personalitzades i òptimes segons les teves necessitats.