Fira de Reus

Fira de Reus

Centre de fires i convencions

CATALÀ        CASTELLANO        ENGLISH
977 32 63 63

14 JUNY / 2018

Dia Mundial del Donant de Sang

El 14 de juny de cada any se celebra el Dia Mundial del Donant de Sang per agrair als donants voluntaris no remunerats i conscienciar de la necessitat de fer donacions regulars per garantir la qualitat, seguretat i disponibilitat de sang

Dia Mundial del Donant de Sang

Amb el lema «Dona't als altres. Dona sang. Comparteix vida», el 14 de juny de cada any se celebra el Dia Mundial del Donant de Sang per agrair als donants voluntaris no remunerats i conscienciar de la necessitat de fer donacions regulars per garantir la qualitat, seguretat i disponibilitat de sang i els seus productes.

La campanya té per objecte mostrar que hi ha gent que ha salvat la vida d'altres gràcies a la donació de sang, per tal de motivar als donants a que segueixin donant i d'encoratjar gent sana que mai ha donat, i en particular als joves, a que ho facin.

A Catalunya, l'amfitriona del Dia Mundial del Donant de Sang serà Reus. A les instal·lacions de firaReus es retrobaran delegades i delegats de totes les Associacions de Donants de Sang del territori, com també homenatjats i homenatjades -d'arreu de Catalunya- que, per un motiu o altre, han destacat en la promoció de la donació de sang.

 

Data de celebració: 14 juny 2018

Com arribar

Adreça


Avinguda Bellissens, 40

43204 Reus

Tel. 977 326 363


Més informació de com arribar


Consulta la ruta en cotxe

AMB LA GESTIÓ DE:

redessa generalitat diputacio ajuntament cambra

Aquest lloc pot utilitzar "cookies" per a millorar la seva experiència de navegació. Per favor, abans de continuar amb la seva navegació pel nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la . POLÍTICA DE COOKIES