Our team

L’equip

A firaReus Events tens un equip de professionals que t’acompanyaran en tot moment en el desenvolupament i la organització dels diferents actes i esdeveniments professionals que acull el centre, i que s’implicaran en el teu projecte, gestionant tot el que necessitis per a dur-lo a terme.

Fotografia de la imatge de capçalera, surt un grup de persones amb les mans al centre

Experiències d’èxit

el nostre compromís

Aquest és el nostre dia a dia, vols saber com treballem a firaReus Events? Clica al Play!

EDUARD VICENTE

EDUARD VICENTE

DIRECTOR

Equip

MERCÈ ROIG

MERCÈ ROIG

RESPONSABLE DE COMUNICACIÓ

Equip

NEUS BARBERÀ

NEUS BARBERÀ

RESPONSABLE COMERCIAL CONGRESSOS

Equip

NATÀLIA CALVET

NATÀLIA CALVET

RESPONSABLE COMERCIAL CORPORATIU

Equip

RAMÓN GARCÍA-VALLAURE

RAMÓN GARCÍA-VALLAURE

RESPONSABLE COMERCIAL DE FIRES

Equip

LINA TORRENT

LINA TORRENT

RESPONSABLE DE PRODUCCIÓ

Equip

YOUR SUCCESS

Equip

“En 2019 rodamos el largometraje de Kike Máillo, “Cosmética del enemigo” en las instalaciones de firaReus. En su interior recreamos el interior de un aeropuerto internacional. Quedamos encantados con las facilidades y buen trato que nos dieron desde firaReus. Volveríamos una y mil veces más a rodar allí y trabajar con ellos”

Ana Eiras    |    Productora de sábado películas

Equip

“Valoro principalment la gran professionalitat del seu equip, que contribueix a què els esdeveniments siguin tot un èxit. Tinc absoluta confiança i tranquil·litat en què el que està a les seves mans funcionarà perfectament, de manera que et pots concentrar en allò que requereix de la teva atenció. La meva experiència m’ha demostrat que estan amatents a les teves necessitats en tot moment i que qualsevol imprevist que sorgeix te’l solucionen satisfactòriament.”

Fanny Galve    |    Delegada Territorial de la Universitat Oberta de Catalunya.

Equip

“Unes instal·lacions magnífiques, adaptables a esdeveniments de qualsevol magnitud, tan en format presencial com virtual.
Un equip humà amb el que tot han estat facilitats. Organitzar quelcom a firaReus és fer-ho a casa.”

Josep Gumà Padró    |    Director de l’institut d’oncologia de la catalunya sud. Hospital universitari sant joan de reus    |    Professor associat de la facultat de medicina i ciències de la salut de la urv

Equip

“El març de 2018 vaig tenir el goig de presidir el XII congrés de l’Associació Catalana de Ciències del Laboratori Clínic que es va celebrar a Reus. Per una associació com la nostra d’àmbit català, poder gaudir de les instal·lacions, la tecnologia i l’assessorament que ens va oferir Fira Reus va ser un luxe i un dels motius pel que en congrés va ser un èxit. ”

Josep Maria Simó   |  Cap de Servei. LRCTiTE (Laboratori de Referència del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre)

Organitza
el teu esdeveniment

Diga’ns què necessites i et donarem l’opció que més s’adapti al que estàs buscant