Organitza el teu
esdeveniment

El nostre objectiu és crear experiències d’èxit. Omple el formulari i el nostre equip expert en organització d’esdeveniments t’oferirà una solució personalitzada segons les teves necessitats.

Fotografia de capçalera en blanc i negre on es veu l’Auditori Antoni Gaudí des d’un lateral mostrant els assistents asseguts a les butaques i a l’escenari amb persones assegures a cadires i de fons una gran pantalla mostrant el nom de l’esdeveniment.

Sigui quin sigui el tipus de reunió o esdeveniment que vols organitzar, podem ajudar-te. Explica’ns què vols fer i junts ho farem possible

  Les teves dades

  A firaReus Events pots organitzar:

  Actes de graduació
  Assemblees
  Congressos
  Convencions

  ESDEVENIMENTS A MIDA
  Espectacles
  FIRES PROFESSIONALS
  Formacions

  Presentacions de producte
  Processos de selecció
  Reunions d’empresa
  Sopars i dinars d’empresa

  En compliment del que estableix l’article 13 del Reglament (UE) 679/2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i a l’article 11 de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, l’informem que les seves dades personals han estat incorporades en els sistemes d’informació propietat de REUS DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC, S.A. amb la finalitat de donar tràmit a la seva sol·licitud.
  En qualsevol moment pot exercir els seus dretsd’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat o oposició del tractament de les seves dades, enviant una comunicació per escrit a l’atenció de REUS DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC, S.A. a la direcció Avinguda Bellisens, 42 – 43204 REUS (Tarragona), a l’adreça de correu electrònic dpd.redessa@reus.cat o presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) a la Plaça Mercadal, 1, 43201 – REUS.
  Pot utilitzar els models i formularis sobre els drets referits anteriorment dirigint-se a la pàgina oficial de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (https://
  apdcat.gencat.cat/ca/documentacio/models_exercici_drets/
  ).Addicionalment, si considera que s’estan tractant les seves dades personals de forma inapropiada, pot dirigir les seves reclamacions davant aquesta Autoritat de Control.