Fira de Reus

Fira de Reus

Centre de fires i convencions

CATALÀ        CASTELLANO        ENGLISH
977 32 63 63

21 JUNY / 2019

Jornada 'Empresa i Esport'

Connexions entre l'empresa i l'esport

Jornada 'Empresa i Esport'

La segona edició de la jornada Empresa i Esport se centrarà en les connexions entre l'empresa i el món de l'esport. Aquesta jornada és un esdeveniment creat per promoure el model d'empresa saludable a través de l'activitat física i per explicar els beneficis que això comporta per a les organitzacions. Un punt de trobada entre professionals i esportistes per analitzar els valors de l'esport que poden traslladar-se al món de l'empresa.

L'horari previst és el següent:

19 h Acreditacions

19.30 h Conferència “CONNEXIONS I TRANSFERÈNCIES DE L’ESPORT I L’EMPRESA”, a càrrec de Xavier Garcia, entrenador superior de bàsquet, professor de l’Escola Catalana de l’Esport, coach A.C.C. certificat per la I.C.F. i soci fundador de l’Escola de Lideratge Social de Catalunya i de TransFormación Deportiva.

20 h Monòleg a càrrec de Javi Benitez 'COMEDY SPORT. RIURE ÉS SA'

20.30 h Conferència “JOCS EMPRESES: FORMA UN GRAN EQUIP I OBTINDRÀS RESULTATS”, a càrrec de Paco Lorenzo, gestor d’esdeveniments empresarials per a unir persones, motivar-les i crear una cultura d’empresa saludable. CEO de Treic Events i de Jocs Empreses.

21 h Sopar networking a peu dret i lliurament dels premis Jocs Empreses.

LA INSCRIPCIÓ A LA JORNADA ÉS GRATUÏTA I ES POT FER CLICANT AQUÍ

Data de celebració: 21 juny 2019

Com arribar

Adreça


Avinguda Bellissens, 40

43204 Reus

Tel. 977 326 363


Més informació de com arribar


Consulta la ruta en cotxe

AMB LA GESTIÓ DE:

redessa generalitat diputacio ajuntament cambra

Aquest lloc pot utilitzar "cookies" per a millorar la seva experiència de navegació. Per favor, abans de continuar amb la seva navegació pel nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la . POLÍTICA DE COOKIES