Fira de Reus

Fira de Reus

Centre de fires i convencions

CATALÀ ESPAÑOL ENGLISH

visita virtual

instal·lacions

firaReus, Centre de Fires i Convencions, té unes instal·lacions de 24.000 m2 amb sales d'excel·lents característiques tècniques, modernes, funcionals i adaptables a tot tipus d'esdeveniments i que poden allotjar fins a 1.500 persones en un mateix espai. Aquesta oferta es complementa amb un entorn privilegiat, a prop de la costa i de l'interior, de reserves naturals i de 5 camps de golf, amb una gastronomia que concentra el millor de la dieta mediterrània, reconeguda a nivell internacional.

Sol·licita informació de les nostres instal·lacions

Nom

E-mail

Telèfon

Motiu

Comentari

He llegit i accepto la Clàusula de Consentiment

Congressos i reunions

Sales modulars, adaptables a tots els formats

Això permet organitzar actes de petit i gran format amb equipaments tècnics i audiovisuals de gran qualitat. El Foyer Marià Fortuny és l'espai més noble de les instal·lacions de firaReus i el lloc idoni per a la realització de sopars de gala i lliurament de premis.

actualidadFires i Grans Esdeveniments

Més de 6.000m2 a la teva disposició

firaReus disposa d'un recinte firal de 6.500m2 , que es pot dividir en tres espais. És l'espai destinat a la realització de fires, presentacions de vehicles i exposicions de gran format.

configuradorconfigurador organitza el teu acte a mida

1

TIPUS D'ACTE

Selecciona el tipus d'acte que
vols organitzar

2

CAPACITAT

Selecciona la capacidat o
l'espai que necessites

3

ACTE COMPLEMENTARI

Almuerzo, especio promocional, complementa tu evento

AMB LA GESTIÓ DE:

redessa generalitat diputacio ajuntament cambra

PROPER ESDEVENIMENTproximo

4-5 MARÇ / 2017

Bestial, Saló de la Mascota

Bestial és una de les fires més consolidades del calendari de firaReus. Milers de persones la visiten cada any acompanyades de la seva mascota.

horario

Aquest lloc pot utilitzar "cookies" per a millorar la seva experiència de navegació. Per favor, abans de continuar amb la seva navegació pel nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la . POLÍTICA DE COOKIES