Redacció: 29/09/2022

La fira multisectorial es farà del 8 al 12 d’octubre i doble aniversari: 50 edicions i 80 anys d’història

exproReus ultima els preparatius de la fira quan només falten deu dies perquè obri portes, el pròxim 8 d’octubre. La multisectorial, que torna després de dos anys d’aturada per la pandèmia, viu una doble celebració: 50 edicions i 80 anys d’història (la primera edició es va fer l’any 1942). Des de l’organització de firaReus s’està tancant el programa d’activitats que, com sempre, comptarà amb opcions per a tota la família. En aquest sentit, la regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha explicat que

“volem que aquesta doble celebració serveixi per posar en valor l’experiència i l’evolució de la fira en aquests anys; alhora que fem una aposta per la tecnologia, un sector econòmic estratègic per la ciutat i que serà l’eix vertebrador del programa d’activitats per a infants i joves”.

L’automoció tornarà a ser un dels sectors protagonistes de la fira i enguany ocuparà una superfície de 6.600 metres quadrats, on es podran veure una quarantena de marques de motos (BMW Motorrad, Kawasaki, Triumph, Royal Enfield, Piaggio, Peugeot, Zontes, Moto Guzzi, FB Mondial, Aprilia, Rieju, Derbi, Vespa, Hyosung, Daelim, Macbor, SYM, Ducati, Yamaha, Kymco, Suzuki, Fantic, Wottan, Leonart, Seat Mó, Brixton, Malaguti, Lambreta, Honda, Ninebot, Linhai, Royal Alloy, Mitt, UM, Voge, CF Moto, Segway, Motron, Qooder, Harley Davidson, Husqvarna) i gairebé la mateixa quantitat de marques de cotxes (Renault, Dacia, Kia, Mercedes-Benz, AMG, Smart, Peugeot, Citroën, Opel, MG, Honda, BMW, Mini, Seat, Cupra, Skoda, Suzuki, SSangYong, Mahindra, Audi, VW, Ford, Hyundai, Volvo, Land Rover, Jaguar, Nissan, Mazda, Subaru, DS, Fiat, Abarth, Jeep, Alfa Romeo, Lancia, Dodge, Chrysler). Aquest espai expositiu dedicat als vehicles de motor serà, amb tota probabilitat, l’exposició de vehicle nou més gran de la demarcació.

            L’espai dedicat als expositors de la llar, i la zona de restauració del Tasting Village, també recuperarà el seu protagonisme. Així, a l’auditori exterior de firaReus, hi haurà una vintena d’expositors que oferiran tot tipus de productes gastronòmics de qualitat.

            exproReus, obrirà portes del 8 al 12 d’octubre, en horari d’onze del matí a nou del vespre (la zona del Tasting Village, estarà oberta fins a les deu de la nit) i tindrà entrada gratuïta.