Redacció: 26/09/2019

La visita s’ha iniciat aquest matí amb un workshop i finalitza amb un recorregut per la ciutat

firaReus rep avui la visita de 10 agències organitzadores d’esdeveniments italianes, que s’han desplaçat al territori per conèixer nous espais on realitzar els seus congressos i esdeveniments internacionals.

La visita s’ha iniciat aquest matí amb un workshop durant el qual el departament comercial de firaReus ha pogut reunir-se directament amb agències interessades en les instal·lacions de l’Edifici Tecnoparc. A més, s’ha pogut copsar el seu interès pel territori un cop han conegut els atractius turístics de la zona, com ara la ruta del modernisme de Reus, l’enoturisme del Priorat, la Tarraco Romana o Port Aventura, entre d’altres. Totes aquestes agències busquen alternatives a Barcelona per poder-les oferir als seus clients.

A banda de firaReus, en el workshop també han participat altres espais i serveis per a esdeveniments, des d’hotels fins a empreses de lloguer d’autobusos o d’organització d’activitats de team bulding, entre d’altres.

Després de la trobada i workshop del matí, aquesta tarda es farà un recorregut per les instal·lacions firals: Foyer Marià Fortuny, Auditori Antoni Gaudí, sales de congressos, Business Room i recinte firal.

La jornada finalitzarà amb un recorregut pel centre de la ciutat, que inclou entrada a la Casa Navas i visita al Vermut Rofes i al Museu del Vermut.