Redacció: 21/03/2017

Unes 450 persones han assisitit a la jornada de comerç i màrqueting digital de firaReus, Ficommerce, durant la qual s’ha parlat d’estratègies de fidelització de clients utilitzant el màrqueting digital, de com atraure tràfic a la pàgina web via keywords, de com arribar a nous clients i millorar el retorn de campanyes publicitàries, de videomarketing, d’inbound marketing i Growth Driven Design i de personal branding 2.0, entre molts altres temes.

En aquesta edició, la jornada ha comptat amb la col·laboració d’ESIC Business and Marketing School, de manera que professionals del màrqueting vinculats a empreses com Nestlé, Microsoft o SEMrush han impartit diferents ponències i tallers durant els quals s’han exposat les tendències en comunicació i vendes a través d’internet. A més del professorat d’ESIC, Ficommerce també ha comptat amb les ponències de Raquel Tejedor, responsable de negoci de Big Ads a Microsoft Espanya; Rafa Liñán, CEO de Veziko, o Juan Antonio Robles, Co-fundador d’Adsmurai, entre d’altres.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha recordat que «una de les línies de treball de firaReus és la de la creació i potenciació de jornades especialitzades centrades en sectors clau de la ciutat i del territori, com per exemple es fa en el cas de Ficommerce amb les TIC».

Per finalitzar la jornada s’ha fet lliurament dels premis Ficommerce Awards que tenen com a objectiu distingir el millor projecte de negoci online. El guanyador ha estat el projecte BCN Foodies, un projecte que es basa en una pàgina web/aplicació de menjar a domicili que té com a tret distintiu el fet que els plats els elaboraran particulars als quals els agradi cuinar en el seu temps de lleure. El premi és un ordinador per gentilesa de BEEP Informàtica i 5 hores d’assessorament a càrrec de l’empresa Comercios Online.