Redacció: 28/04/2016

El Saló de la Moto que es farà aquest cap de setmana a firaReus arriba a les 10 edicions i comptarà amb 500 motos exposades. Així, els 21 expositors que representen a una trentena de marques (un 5% més que l’any passat) portaran 350 motos noves a les quals s’han d’afegir les 150 més que hi haurà a l’espai conjunt de la zona de motos d’ocasió que s’ha creat a la fira.

El saló omplirà els 6.500 m2 de recinte firal i a banda de l’espai expositiu comptarà amb nombroses activitats paral·leles. D’una banda, serà un any més l’escenari de la CUSTOM SUNDAY, que es durà a terme dissabte i diumenge. Aquesta trobada d’aficionats a les motos del territori està organitzada pels Amics de la Moto de Reus. A més, el Moto Automòbil Club de Reus organitza diumenge dia 1 de maig, el tradicional esmorzar a Prades de l’entitat que està obert a tothom que vulgui participar i que al finalitzar portarà a tots els seus participants a firaReus.

El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha destacat també que «com a novetat, l’Auditori Exterior tindrà una «Escola de Formació de Motos» perquè totes aquelles persones que vulguin provar de conduir motos de diferents cilindrades ho puguin fer de manera gratuïta».

El Saló de la Moto és una fira de referència pels aficionats a les motos on es poden trobar pràcticament tots els models i concessionaris i que ens serveix per treballar un sector que acostuma a dinamitzar les seves vendes amb l’arribada de la primavera.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat que «amb aquesta fira tanquem un mes que amb tota probabilitat serà el de més activitat de l’any a firaReus, ja que s’han fet 3 congressos mèdics, 1 fira i un parell de jornades tècniques, a banda de les reunions i activitats que les empreses contracten a firaReus i que són privades».

L’horari del Saló de la Moto és divendres 29 de 16 a 20 h i dissabte 30 i diumenge 1, de 10 a 20 h. El preu de l’entrada és de 5 €.