OUR PLACE, OUR TEAM,
YOUR SUCCESS

Experiències d’èxit, el nostre compromís

Esdeveniments híbrids i virtuals

Formacions mèdiques

Our place

Els nostres espais i sales s’adapten a tota mena d’esdeveniments, reunions, formacions, etc. Diga’ns què necessites i et direm com fer-ho possible.

saber-ne més

A firaReus Events pots organitzar:

Actes de graduació
Assemblees
Congressos
Convencions

ESDEVENIMENTS A MIDA
Espectacles
FIRES PROFESSIONALS
Formacions

Presentacions de producte
Processos de selecció
Reunions d’empresa
Sopars i dinars d’empresa

Our team

L’equip profesional de firaReus Events t’acompanyarà i assessorarà durant tot el procés d’organització del teu esdeveniment corporatiu, i et buscarà opcions i alternatives perquè sigui un èxit. El centre de convencions disposa de tot tipus de sales que s’adapten a les necessitats de cada client.

 
saber-ne més

your success

de recinte firal a la teva disposició

actes i convencions anuals

dies d’ocupació a l’any

anys d’història

Pròxims esdeveniments

Home

“Al 2019 vam rodar el llargmetratge de Kike Máillo, “Cosmética del enemigo” a les instal·lacions de firaReus. Al seu interior hi vam recrear l’interior d’un aeroport internacional. Vam quedar encantats amb les facilitats i el bon tracte que ens van donar des de firaReus. Hi tornaríem una i mil vegades més a rodar allà i a treballar amb ells”

Ana Eiras    |    Productora de sábado películas

Home

“Valoro principalment la gran professionalitat del seu equip, que contribueix a què els esdeveniments siguin tot un èxit. Tinc absoluta confiança i tranquil·litat en què el que està a les seves mans funcionarà perfectament, de manera que et pots concentrar en allò que requereix de la teva atenció. La meva experiència m’ha demostrat que estan amatents a les teves necessitats en tot moment i que qualsevol imprevist que sorgeix te’l solucionen satisfactòriament.”

Fanny Galve    |    Delegada Territorial de la Universitat Oberta de Catalunya.

Home

“Unes instal·lacions magnífiques, adaptables a esdeveniments de qualsevol magnitud, tan en format presencial com virtual.
Un equip humà amb el que tot han estat facilitats. Organitzar quelcom a firaReus és fer-ho a casa.”

Josep Gumà Padró    |    Director de l’institut d’oncologia de la catalunya sud. Hospital universitari sant joan de reus    |    Professor associat de la facultat de medicina i ciències de la salut de la urv

Home

“El març de 2018 vaig tenir el goig de presidir el XII congrés de l’Associació Catalana de Ciències del Laboratori Clínic que es va celebrar a Reus. Per una associació com la nostra d’àmbit català, poder gaudir de les instal·lacions, la tecnologia i l’assessorament que ens va oferir Fira Reus va ser un luxe i un dels motius pel que en congrés va ser un èxit. ”

Josep Maria Simó  |  Cap de Servei. LRCTiTE (Laboratori de Referència del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre)

Els nostres clients

Home
Home
Home
Home
Home
Home
Home
Home
Home
Home
Home
Home
Home
Home
Home
Home
Home
Home

Organitza
el teu esdeveniment d’empresa

Diga’ns què necessites i et donarem l’opció que més s’adapti al que estàs buscant