OUR PLACE, OUR TEAM,
YOUR SUCCESS

Experiències d’èxit, el nostre compromís

Esdeveniments híbrids i virtuals

Formacions mèdiques

Our place

Els nostres espais i sales s’adapten a tota mena d’esdeveniments, reunions, formacions, etc. Diga’ns què necessites i et direm com fer-ho possible.

saber-ne més

A firaReus Events pots organitzar:

Actes de graduació
Assemblees
Congressos
Convencions

ESDEVENIMENTS A MIDA
Espectacles
FIRES PROFESSIONALS
Formacions

Presentacions de producte
Processos de selecció
Reunions d’empresa
Sopars i dinars d’empresa

Our team

L’equip profesional de firaReus Events t’acompanyarà i assessorarà durant tot el procés d’organització del teu esdeveniment corporatiu, i et buscarà opcions i alternatives perquè sigui un èxit. El centre de convencions disposa de tot tipus de sales que s’adapten a les necessitats de cada client.

 
saber-ne més

your success

de recinte firal a la teva disposició

actes i convencions anuals

dies d’ocupació a l’any

anys d’història

Pròxims esdeveniments

“Al 2019 vam rodar el llargmetratge de Kike Máillo, “Cosmética del enemigo” a les instal·lacions de firaReus. Al seu interior hi vam recrear l’interior d’un aeroport internacional. Vam quedar encantats amb les facilitats i el bon tracte que ens van donar des de firaReus. Hi tornaríem una i mil vegades més a rodar allà i a treballar amb ells”

Ana Eiras    |    Productora de sábado películas

“Valoro principalment la gran professionalitat del seu equip, que contribueix a què els esdeveniments siguin tot un èxit. Tinc absoluta confiança i tranquil·litat en què el que està a les seves mans funcionarà perfectament, de manera que et pots concentrar en allò que requereix de la teva atenció. La meva experiència m’ha demostrat que estan amatents a les teves necessitats en tot moment i que qualsevol imprevist que sorgeix te’l solucionen satisfactòriament.”

Fanny Galve    |    Delegada Territorial de la Universitat Oberta de Catalunya.

“Unes instal·lacions magnífiques, adaptables a esdeveniments de qualsevol magnitud, tan en format presencial com virtual.
Un equip humà amb el que tot han estat facilitats. Organitzar quelcom a firaReus és fer-ho a casa.”

Josep Gumà Padró    |    Director de l’institut d’oncologia de la catalunya sud. Hospital universitari sant joan de reus    |    Professor associat de la facultat de medicina i ciències de la salut de la urv

Els nostres clients

Organitza
el teu esdeveniment d’empresa

Diga’ns què necessites i et donarem l’opció que més s’adapti al que estàs buscant