Redacció: 25/10/2019

Una vintena de professionals han participat en la jornada que s’ha fet aquest matí a firaReus

Les instal·lacions de firaReus han acollit avui un acte d’agraïment al personal sanitari que ha organitzat o està valorant l’opció d’organitzar congressos de la seva especialitat a les instal·lacions del Centre de Fires i Convencions. La jornada també ha servit perquè aquests professionals coneguin el procediment a seguir a l’hora de sol·licitar acollir un congrés i els avantatges de fer-ho a les instal·lacions de firaReus.

Una vintena de professionals han participat en la jornada a la qual també han assistit el responsable de Formació i Recerca de l’Institut Català de la Salut, Josep Basora, el director de Recerca de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, Lluís Masana, i diversos caps de servei de l’Hospital.

Durant l’acte, la directora del Catalunya Convention Bureau, Sònia Serracarbassa, ha assegurat que ‘els congressos, també els mèdics, han de ser no només un punt de trobada de professionals del sector sinó també un espai per a la innovació en tots els àmbits’. Per la seva banda, el director de firaReus, Eduard Vicente, ha explicat als metges i professionals del sector sanitari, tots els serveis que es gestionen des de firaReus a l’hora de plantejar la sol·licitud per acollir un congrés a la ciutat: des de la redacció de la candidatura fins a la informació de les visites a la ciutat, etc.

Fins ara, les instal·lacions del Centre de Fires i Convencions de firaReus a l’edifici Tecnopoarc han acollit 29 congressos de diferents especialitats com arterioesclerosi, radiologia, nutrició, infermeria i farmàcia, pediatria, epidemiologia, limfomes, digestologia, pneumologia, cures pal·liatives, emergències i infermeria pediàtrica. En total, aquests congressos ha portat 13.650 congressistes a la ciutat.

Les xifres d’activitat del mercat de reunions a firaReus són de 220 dies d’ocupació i 140 actes a l’any, dels quals entre 4 i 6 són congressos.