Showroom Cheese Truck

Showroom Cheese Truck

El proper dimarts, 5 de març, de 15 a 20 h, les instal·lacions de firaReus Events acolliran el Showroom Cheese Truck de Comercial Brell. Aquesta iniciativa ofereix una oportunitat única per descobrir i degustar una àmplia selecció de formatge de qualitat.
Fira Romero

Fira Romero

Els dies 26 i 27 de febrer firaReus acollirà una nova gran fira professional del sector de la restauració impulsada pel distribuïdor integral d’alimentació Romero, amb seu a Reus. L’esdeveniment comptarà amb la participació de 32 expositors i una variada...
Expofira del KM 0

Expofira del KM 0

Torna la gran exposició de vehicle Km 0 de la província on hi podràs trobar més de 500 vehicles a preus molt atractius. Del 7 al 10 de març de 10 h a 21 h a firaReus.
9è curs de pediatria pràctica

9è curs de pediatria pràctica

firaReus acollirà els dies 1 i 2 de març el 9è curs de pediatria pràctica impulsat per la Universitat Rovira i Virgili, l’Hospital Sant Joan de Reus i l’Institut Català de la Salut.divendres de 12:30 h a 20:00 hdissabte de 9:00 a 14:00 hMés...
Classes Grau Turisme

Classes Grau Turisme

Les instal·lacions de firaReus Events acolliran els alumnes del grau de turisme el pròxim dilluns 19 i dimarts 20 de febrer.