LA DONA I LA NENA EN LA CIÈNCIA

icono calendario 09-02-2024
icono calendario Gratuït

firaReus - El divendres 9 de febrer tindrà lloc al foyer de firaReus Events l'acte de commemoració al Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència, presentat per la periodista Eva Hidalgo.

El divendres 9 de febrer tindrà lloc al foyer de firaReus Events l'acte de commemoració al Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència, presentat per la periodista Eva Hidalgo.

La benvinguda estarà a càrrec de Sandra Guaita, alcaldessa de Reus, i Fátima Sabench, Degana de la Facultat de Medicina de la URV.

La conferència inaugural, Dona i Ciència, serà presentada per Àurea Rodríguez, guanyadora del Premi Dona TIC 2023 de Divulgació Científica.

Posteriorment, hi haurà una taula rodona sobre les vocacions científiques femenines amb la participació de la Dra. Victòria Sánchez Rebull, la Dra. Nancy Babio, la Dra. Núria Canela, la Dra. Cèlia Mallafré i la Sra. Montse Vidal.

L'esdeveniment conclourà a les 13 h amb les paraules de clausura a càrrec de Pilar López, regidora d'Educació de l'Ajuntament de Reus.


INSCRIPCIONS, aquí. 

On es realitza?

Avinguda de Bellissens, 40 43204 Reus

T: 977 32 63 63

www.firareus.com