Premis TIC Catalunya Sud

icono calendario 18-09-2024
icono calendario Gratuït amb inscripció

El lliurament de premis tindrà lloc el dia 18 de setembre a firaReus

El Clúster TIC Catalunya Sud i REDESSA impulsen la primera edició dels Premis TIC Catalunya Sud amb l’objectiu de reconèixer, premiar i donar visibilitat a les empreses i projectes del sector tecnològic que han contribuït de manera significativa al desenvolupament econòmic, social i tecnològic de la regió de Catalunya Sud. S’estableixen cinc categories: Tecnologia disruptiva, Creixement i Expansió, Millor Start-ups, Sostenibilitat i Tecnologia Verda i Lideratge Femení en Tecnologia.

Els premis estan oberts a totes les empreses del sector TIC amb seu o delegació a la Catalunya Sud. El jurat estarà format per deu professionals referents en l’àmbit TIC, la formació, el sector públic i la societat civil del territori i es valoraran la innovació, l’impacte i valor afegit, la responsabilitat ambiental, el potencial de creixement i la diversitat de les candidatures.

La convocatòria per presentar candidatures pot fer-se a través de la pàgina web de REDESSA, www.redessa.cat/premis-tic, i estarà oberta fins el 18 de juliol. El lliurament de premis tindrà lloc en una gala que es durà a terme a firaReus Events, el dia 18 de setembre, en una cerimònia en la qual el president de la Asociación de Parques Científicos y Tecnológicos de España (APTE) i del Málaga Tech Park, Felipe Romera, oferirà la conferència inaugural.

On es realitza?

Avinguda de Bellissens, 40 43204 Reus

T: 977 32 63 63

www.firareus.com