VI Jornada treballa al turisme

icono calendario 20-02-2024
icono calendario Gratuït amb inscripció

firaReus - El pròxim 20 de febrer les instal·lacions de firaReus Events seràn l'escenari de la 6A Jornada Treballa al Turisme Costa Daurada, organitzada per la FEHT i Cambra de Comerç de Reus

El pròxim 20 de febrer, de 9 h a 14 h, les instal·lacions de firaReus Events seràn l'escenari de la 6A Jornada Treballa al Turisme Costa Daurada.

Més de 40 empreses del món dels hotels, càmpings, apartaments, i Instituts i Universitat de la província de Tarragona. Sota el paraigua de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona Província i la Cambra de Comerç de Reus, es presentarà la ja 6A Jornada pionera de recerca de feina al món de l’Hostaleria i el Turisme.

La Jornada que organitza la FEHT i Cambra de Comerç de Reus és oberta a tots els públics; estudiants relacionats amb el món de l’hostaleria i el turisme, persones amb tota mena de perfil professional que estiguin interessats/des a treballar en una de les múltiples àrees que es requereixen en els establiments, com poden ser: direcció, recepció, pisos, restauració, cuina, manteniment, animació, administració, dependent/a de botiga, etc.

Per més informació i inscripcions fes click AQUÍ.

On es realitza?

Avinguda de Bellissens, 40 43204 Reus

T: 977 32 63 63

www.firareus.com