Redacció: 01/03/2016

La fira es consolida com la més important del seu sector a Catalunya amb 35 expositors i la presència de rèptils, rosegadors, peixos, aus exòtiques i rapinyaires i tot tipus de mamífers.

Els dies 5 i 6 de març obre portes a firaReus la setena edició del Saló de la Mascota, Bestial. La fira comptarà enguany amb 35 expositors i tindrà diferents espais en funció de les activitats previstes. A Bestial s’hi podran trobar tot tipus de mamífers, rèptils, rosegadors, aus exòtiques i rapinyaires i enguany a més, es recuperarà una exposició de peixos, que feia 4 anys que no estava present en aquesta fira.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat que «Bestial s’ha consolidat com la fira més important de Catalunya del seu sector, tant pel nombre d’expositors com per la quantitat d’activitats que s’hi concentren».

En aquest sentit, la passarel·la de Bestial acollirà desfilades de gossos d’acollida a càrrec de L’Última Llar i diumenge serà l’espai on es farà el concurs Bestial que té dues categories: la del gos més simpàtic i el que més s’assembla al seu amo.

A l’espai d’exhibicions es farà una exhibició de «Puller», que és un dispositiu per ensinistrar gossos i una exhibició de la unitat canina de la Guàrdia Civil. Per la seva banda, a la zona de xerrades es faran tallers de primers auxilis per a mascotes i també xerrades més teòriques, com ara la que se centrarà en com evitar l’estrès i les pors en els gossos impartida per una educadora canina.

Per acabar hi haurà el campionat d’Espanya Agility, que es farà a la pista d’agility.

Una de les activitats destacades serà l’Exposició Internacional Felina on es podran veure 110 gats de diferents races d’arreu del món.

Altres curiositats que es podran trobar a Bestial són una cafeteria canina on se serviran pizzes, macarons i cerveses per a gossos, entre d’altres, i pintors especialitzats en retratar a mascotes.

Recordem que l’horari de Bestial és dissabte, 5 de març, d’11 a 21 h i diumenge, 6 de març, d’11 a 20 h.

El preu de l’entrada és de 5 € (els menors de 8 anys no paguen entrada).

Clicant al següent enllaç podreu descarregar-vos el programa d’activitats de Bestial.