Redacció: 04/09/2018

INFINIT tindrà lloc del 7 al 10 de setembre a les instal·lacions de firaReus i comptarà amb els millors grups musicals de tributs tant internacionals com nacionals

INFINIT és un esdeveniment únic en tot l’Estat i un dels festivals de tributs més grans del sud d’Europa

El Festival INFINIT tindrà lloc els dies 7, 8, 9 i 10 de setembre a les instal·lacions de firaReus. Comptarà amb els millors grups musicals de tributs tant internacionals com nacionals. En total s’han programat dos grans concerts per cada un dels dies de festival junt amb la participació d’alguns dels millors grups de covers locals. Aquests actuaran com a teloners a l’escenari principal. Chipper & The Wave seran els encarregats d’actuar el divendres 7 de setembre abans que ho facin els tributs a Abba i Daft Punk.

El dissabte 8 de setembre arrancarà amb els Sardina’s Golden Rule que actuaran com a teloners dels tributs a Bee Gees i Tina Turner. El diumenge serà el torn del grup de covers de música d’arrels jamaicanes Radio Reggae per seguir amb les dues grans actuacions de la jornada amb The Buzz Lovers, tribut a Nirvana, i de Mind2More, triple tribut a Simple Minds, U & Depeche Mode. El darrer dia de festival comptarà amb el grup Filferro, que pujaran a l’escenari abans que ho facin els tributs a Lady Gaga i Forever Jackson. Més enllà de les actuacions musicals també s’han programat altres activitats com, per exemple, el cicle de cinema musical.

Tota la informació de l’INFINIT fent CLICK AQUÍ.

ACREDITACIONS DE PREMSA

Els mitjans que vulguin acreditar-se al festival hauran de fer arribar el nom o noms dels professionals que assistiran, el seu DNI i el nom del mitjà de comunicació al correu electrònic de premsa d’INFINIT ([email protected]). Les acreditacions es podran passar a recollir a l’entrada del recinte i donaran accés a tots els dies del festival i a les zones habilitades per prendre imatges.

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

Per tal de facilitar la tasca informativa i conèixer de primera mà l’última hora, el director de l’INFINIT, Joan Carles Borrell, atendrà els mitjans de comunicació acompanyat d’alguns dels artistes que actuaran el primer dia de festival. La roda de premsa serà el divendres dia 7 a les 16.30 hores i, un cop finalitzada, també hi haurà la possibilitat de poder concertar una entrevista personal.

Recordar que tota la informació relativa al festival es pot consultar a la pàgina web del festival www.infinit-festival.com o a través del perfil a Facebook i Instagram.