Redacció: 05/04/2018

Últims dies per comprar l’entrada per a Ficommerce, la jornada de màrqueting digital de referència al sud de Catalunya

Ficommerce, l’esdeveniment de referència en màrqueting digital del sud de Catalunya, torna a firaReus el pròxim 10 d’abril. La jornada, organitzada per ClústerTic, firaReus i ESIC Business School, arriba amb un programa carregat de tallers i ponències que donaran a conèixer les tècniques més actuals de màrqueting, així com les estratègies de posicionament de marca a través d’Internet i les oportunitats de generar negoci a les xarxes socials. 

En aquesta nova edició, participaran responsables de les àrees comercials i de màrqueting d’organitzacions com Privalia, Banc Sabadell, Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (TV3) i Big Buy. El professor d’ESIC i Head of Web Analytics a Privalia, Pablo Montero, serà l’encarregat d’inaugurar el Ficommerce amb la ponència “El màrqueting és Data Driven”. La jornada començarà a les 9 h i finalitzarà a les 18 h amb els Ficommerce Awards on es lliurarà un premi a la millor idea de negoci.

A través d’aquest esdeveniment es vol crear una trobada sectorial i oferir un espai que permeti descobrir les tendències a l’hora de planificar l’estratègia de continguts i la visibilitat dels negocis a Internet. Per aquest motiu, hi haurà conferències centrades en l’analítica web per a PIMES, el màrqueting d’influència, el social selling, la gamificació, el Big Data i la compra programàtica.

El Ficommerce també inclou tallers amb places limitades sobre Google Analytics, SEO i SEM per als assistents que ja tenen un coneixement avançat. El preu de la inscripció per a cada taller és de 25 euros. A través d’aquestes propostes es donaran consells per obtenir un millor ROI gràcies a la millora de les pàgines web i les campanyes. A més, també es preveu que el Ficommerce compti amb una zona expositiva amb la presència d’empreses del territori proveïdores de serveis digitals, logístics i tecnològics.

El programa complet de la jornada i la venda d’entrades està disponible a través de l’enllaç www.ficommerce.es. El preu de l’entrada general és de 10 €.