Redacció: 20/11/2015

Aquesta tarda obre portes la 23a edició de Tot Nuvis que comptarà amb la presència d’un centenar d’expositors de tots els sectors necessaris per a organitzar un casament. Així, en una superfície de 4.500 m2 d’exposició hi haurà restauració, fotografia i vídeo, viatges, vestits de nuvi i núvia, música i animació, complements, servei de wedding planners, floristeries, joies, perruqueria i estètica, vehicles i protocol. Com a novetat d’enguany pel que fa als expositors hi ha la la presència de dos estands d’empreses de fotomatón, una tendència a l’alça en bodes i celebracions.

El vestíbul de fira també tindrà un photocall amb un «Reserva la data», on les parelles es podran fer una foto amb la data de la seva boda, per enviar-la a amics i familiars recordant la data del casament. A més, entre les parelles que comparteixin la seva foto a Instagram amb el hashtag #TotNuvisEsquiades i segueixin a @firaReus i @esquiades_com es sortejarà un cap de setmana d’esquí, per gentilesa d’www.esquiades.com.

L’activitat estrella de Tot Nuvis són les desfilades que es faran a les sis de la tarda de dissabte i diumenge. La passarel·la ocuparà 1.000 m2 de i s’hi podran veure les últimes tendències en moda nupcial i vestits de festa.

Us recordem que l’horari de fira serà avui, de 17 a 21 h i dissabte i diumenge, d’11 del matí a 21 hores. El preu de l’entrada són 5 € (4 € amb carnet jove).