Redacció: 18/03/2018

El monogràfic de pastors alemanys ha comptat amb una vuitantena de gossos

Bestial, el Saló de la Mascota, acomiada la seva 9a edició aquesta tarda a les 20 h. Durant aquest cap de setmana les instal·lacions de firaReus han acollit milers de visitants que han pogut conèixer les últimes novetats del sector.

En aquesta edició, la fira ha ocupat una superfície de 6.500 m2, en els quals han participat una trentena d’expositors, un 50% més que l’any passat. Pel que fa a les activitats, un dels principals atractius d’enguany ha estat el monogràfic del Pastor Alemany, organitzat pel Real Club Español de Perro Pastor Alemán (CEPPA), on han competit uns 80 gossos en diferents categories.

També ha estat una novetat d’aquesta edició els tallers organitzats pel Col·legi de Veterinaris de Catalunya, Tercania i Proyecto Tan Amigos, sobre tinença responsable i que estava adreçada a persones amb necessitats especials.

Entre les activitats més populars han destacat les exhibicions de gossos de rescat i cossos de seguretat; l’exposició de peixos i els tallers d’educació canina. Les adopcions de gossos promogudes per diverses associacions presents a la fira també han tingut molt bona acollida, igual que el concurs de mascotes que ha comptat amb 31 mascotes inscrites.

Bestial ha augmentat enguany el nombre d’expositors en un 50% (de 21 a 31) i es consolida com la fira de referència del sector a la demarcació.