Redacció: 07/05/2022

La següent fira que organitzarà firaReus Events serà exproReus, que es farà del 8 al 12 d’octubre

El recinte firal ha acollit aquest cap de setmana la 14a edició del Saló de la Moto, la primera fira que s’organitza des de firaReus Events, després de 2 anys de pandèmia.

Per tal de potenciar l’afluència de visitants, enguany l’entrada a la fira ha estat gratuïta. Entre les novetats, s’ha ampliat la tipologia de vehicles de dues rodes, tenint en compte també noves mobilitats, com ara patinets i bicicletes elèctriques. A més, el saló ha comptat amb un circuit de seguretat viària que s’ha organitzat amb el suport del Servei Català de Trànsit.

La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha explicat que “la recuperació de l’activitat firal a la ciutat és una molt bona notícia. El Saló de la Moto tanca portes, però des de firaReus ja s’està treballant en el disseny i les activitats del següent esdeveniment, l’exproReus, que enguany arriba a la seva 50a edició”.  

El Saló de la Moto ha ocupat una superfície de 7.000 m2 i ha comptat amb 50 marques de motos, representades a través de divuit expositors de concessionaris oficials de la demarcació.

Actualment, el Saló de la Moto és una fira de referència en el seu sector a Catalunya, on només s’organitza una altra fira dedicada als vehicles de dues rodes, que es fa un any a Barcelona i l’altre a Madrid. El fet enguany s’hagi fet a Madrid, hauria potenciat l’afluència de visitants de Lleida, Barcelona i Castelló.