Redacció: 07/05/2017

A les vuit del vespre tancarà portes el Saló de la Moto en el que ha estat una edició amb molt bones valoracions per part de visitants i expositors. Durant dos dies i mig, milers de persones han passat per les instal·lacions de firaReus per conèixer els últims models de les marques presents a la fira, una trentena, del total de 22 expositors que han tingut presència al saló.

El Saló de la Moto és una fira molt consolidada del calendari de firaReus, que després d’onze anys s’ha convertit en un espai de referència per als aficionats a les motos de la demarcació. El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha valorat molt positivament aquest certàmen i ha afirmat que «els aficionats a les motos ja tenen marcat al calendari el primer cap de setmana de maig amb el Saló de la Moto com a visita ineludible per estar al dia de les tendències i novetats del sector.»

Al Saló de la Moto s’han pogut veure més de 500 motos exposades, de les quals unes 150 són de la zona outlet. El Saló de la Moto ofereix la possibilitat de comprar i provar motos, però també tot tipus d’accessoris. Per al regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, «és important mantenir i reforçar espais com el Saló de la Moto, que ofereixen a un sector empresarial del territori un espai de referència per donar a conèixer les seves novetats, en el moment en el qual s’inicien els mesos més forts de vendes».

Als 5.000 m2 de la fira s’han d’afegir els 1.500 m2 de la Custom Sunday organitzada un any més per els Amics de la Moto.

La setmana vinent el recinte firal es tornarà a omplir d’activitat amb l’11a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió, Autoprimavera.