Redacció: 13/10/2017

exproReus encara el cap de setmana amb un programa farcit d’activitats i que enguany té com a espai central l’Auditori Antoni Gaudí. Aquest serà demà l’escenari de la sessió de monòlegs de Luismi (monologuista de Paramount Comedy, Premi Nacional al millor monòleg de l’any de Paramount Comedy) i Pedro Llamas (monologuista de «El Club de la Comedia», Paramount Comedy i col·laborador de «Levántate y Cárdenas» a Europa FM). L’espectacle es realitzarà demà a les vuit del vespre i té un preu de 3 €. Pot comprar-la aqui https://www.inntuyo.com/exproreus

Els monòlegs arribaran després que avui l’Auditori Antoni Gaudí hagi estat l’escenari de l’espectacle infantil protagonista d’aquesta edició: l’actuació dels Power Rangers, que han iniciat el cicle d’espectacles infantils que continuarà el 25 de novembre amb Peppa Pig i després, durant el primer semestre del 2018, amb els espectacles oficials de Ben & Holly, Superwings i PJ Masks.

D’altra banda, durant tot el cap de setmana continuarà l’activitat destinada als més petits, els tallers de cuna i també l’animació a la zona gastronòmica del Tasting Village. Tot plegat en més de 23.000 m2 d’exposició dedicats a l’automoció, la llar, la salut i les noves tecnologies, entre d’altres.