Redacció: 23/10/2018

Es tracta d’un dels esdeveniments clau per a la indústria del turisme de reunions i esdeveniments de Catalunya, i comptarà amb l’assistència de més de 200 professionals del sector

El director de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), David Font, inaugurarà el dijous 25 d’octubre, a les 9.30 hores, la segona edició del Connecta, que tindrà lloc a firaReus. 

En el decurs d’aquest acte, el director de l’ACT atendrà els mitjans de comunicació a les 9.45 h

Organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, a través del Catalunya Convention Bureau, es tracta d’un dels esdeveniments clau d’aquest any per a la indústria del turisme de reunions i esdeveniments de Catalunya, i comptarà amb l’assistència de més de 200 professionals del sector. El seu objectiu és cocrear i innovar per reforçar aquesta indústria i seguir impulsant la competitivitat d’aquest sector a nivell internacional.

Durant l’acte, els assistents podran assistir a diverses ponències, escoltar casos d’èxits relacionats amb el turisme de reunions, participar en debats sobre les noves tendències que afecten al sector, o agendar trobades individuals per explorar noves vies de col·laboració i sinergies entre els participants.

 

Data: Dijous, 25 d’octubre de 2018

Hora: 9.30 h

Lloc: firaReus

Motiu: El director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font, inaugurarà la segona edició del Connecta a firaReus