Redacció: 08/05/2019

Aquest cap de setmana firaReus acollirà la 13a edició del saló de l’automòbil d’ocasió, Autoprimavera. A la fira hi haurà 13 expositors (10 concessions i 3 empreses de compravenda) i s’hi podran veure exposats uns 250 vehicles.

En total, la superfície ocupada per aquesta fira serà d’11.000 m2, que és el resultat de sumar els 6.500 m2 del recinte firal, més els 4.500 de l’Auditori Exterior.

Segons el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, “Autoprimavera és una fira per aquelles persones que han de canviar de cotxe però busquen oportunitats a preus econòmics. Aquí es podran veure vehicles de totes les marques, preus i característiques”. A Autoprimavera es podrà adquirir tant vehicle de segona mà a partir de 3.000 euros, com també cotxes de gerència amb moltes prestacions i pocs quilòmetres, d’una gamma de preus més elevada.

Tal com ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, “encarem aquesta fira amb bones expectatives perquè les dades que tenim del primer trimestre de l’any mostren una caiguda de gairebé el 6% de les matriculacions de vehicles nous i un enfortiment de les vendes de vehicles de segona mà”. Entre els motius per la davallada en les matriculacions de vehicle nou s’apunta a un període d’incertesa degut a la nova regulació de vehicles Diesel i l’absència d’ajuts per a la compra de vehicles elèctrics. Actualment, el 62% dels vehicles matriculats a l’Estat Espanyol tenen més de 10 anys.

Autoprimavera es podrà visitar divendres 10 de maig, de 16 a 20 h i dissabte i diumenge, 11 i 12 de maig, de 10 a 20 h. L’entrada és gratuïta.