Redacció: 28/02/2018

La fira s’inaugurarà oficialment a tres quarts de sis de la tarda

Demà al matí obre portes la primera fira del Km 0, en la qual participaran els concessionaris de Tarraco Center, Diselauto Tarraco, Augusta Car, Tarraco Mòbil Audi, Tarraco Mòbil Volkswagen, Nikko Center i Full Traction, que representen les següents marques: Ford, Volvo, Hyundai, Audi, Volkswagen, Nissan, Jaguar i Land Rover, tots amb grans descomptes.

La fira té entrada gratuïta i es podrà visitar fins diumenge, de 10 del matí a 9 del vespre. Durant 4 dies per oferir una amplíssima oferta de vehicles matriculats de menys de 2 anys.

D’entre els més de 500 vehicles hi haurà una gran majoria de km0, que són aquells cotxes completament nous però que ja han estat matriculats i que, per tant, gaudeixen de millors descomptes. També es podran trobar alguns vehicles de gerència i d’altres que s’han fet servir com a vehicles de demostració durant 3 o 4 mesos.

Tots els vehicles que hi haurà a l’ExpoFira Km0 estan revisats i garantits i molts d’ells gaudeixen de fins a 7 anys de garantia.

La inauguració oficial de la fira es durà a terme demà a la tarda, a les 17.45 h al recinte firal, i comptarà amb l’assistència del regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, i el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà.

Per a més informació, contacteu amb Víctor Galán, responsable de comunicació d’Augusta Car al telèfon 610 278 695 o al correu electrònic: [email protected].