Redacció: 10/10/2017

Demà obre portes la 47a edició d’exproReus. La inauguració oficial de la fira es realitzarà a les sis de la tarda i anirà a càrrec del rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Anton Ferré. L’acte es desenvoluparà al vestíbul de firaReus en un espai en el qual s’ha instal·lat una exposició retrospectiva dels 75 anys de firaReus, organitzada per l’empresa Publicitat Borrell, molt vinculada històricament a l’organització de la fira multisectorial.

Els parlaments aniràn a càrrec del president del Comitè Organitzador d’exproReus, Xavier Colom; l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; i el rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Anton Ferré. Un cop finalitzats, es farà un recorregut per les instal·lacions de la Fira de Fires.

L’horari d’exproReus és d’11 del matí a 9 del vespre (la zona del Tasting Village estarà oberta fins a les 11 de la nit). El preu de l’entrada és de 3 € i els menors de 7 anys i les persones jubilades amb Targeta Daurada de Reus, no paguen entrada.

Us recordem que per obtenir l’acreditació de premsa només caldrà que us adreceu a la taquilla senyalitzada per aquesta finalitat i doneu el vostre nom i el del mitjà pel qual veniu a cobrir la fira.