Redacció: 17/11/2014

Amb l’arribada del mes de novembre torna una edició més de TOTNuvis a les instal·lacions de firaReus. Tot i que normalment la fira es celebrava a principis de mes, enguany la fira s’ha traslladat al cap de setmana del 21 al 23 de novembre. Aquesta 22a edició de TotNuvis que avui es presenta, consolida el centenar d’expositors del sector nupcial de la demarcació i altres punts de Catalunya.

Un dels trets més importats del saló nupcial de la ciutat és haver-se mantingut com l’única mostra a la demarcació de Tarragona ja que no hi ha cap saló d’aquestes característiques al territori. Així mateix, TOTNUvis de firaReus és un dels salons nupcials de referència superant, quan a expositors, la de Barcelona o Lleida. El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha assegurat aquest dilluns durant la presentació del certamen que les previsions indiquen que aquesta 22a edició mantindrà o fins hi tot superarà els prop de 5.000 visitants assolits l’any passat.

Com és habitual, TOTNuvis obrirà portes el divendres a la tarda i s’allargarà fins el proper diumenge a la nit. Una edició més, TOTNuvis de firaReus comptarà amb la presència d’expositors de tots els sectors relacions amb aquesta celebració: botigues de vestits de nuvi i núvia, restaurants, serveis de càtering i una llarga llista d’emplaçaments on dur a terme l’enllaç nupcial.

Entre les activitats programades destaquen les desfilades del dissabte i diumenge -a les 18h- sota la gestió tècnica de Magda SImó Models així com tallers i xerrades en assessorament de protocol a seguir de cara a l’enllaç matrimonial.

El regidor d’Empresa, Ocupació i Innovació, Marc Arza, ha explicat que tot i els actes que de manera continuada es generen a firaReus, TOTNuvis és la penúltima fira del calendari ja que només quedarà el Parc de Nadal previst del 27 de desembre al 4 de gener. Tot i així, la fira EcoReus, organitzada del 28 al 30 de novembre i d’iniciativa privada, serà una de les activitats destacades per a aquesta recta final de mes. En total, 13 fires durant aquest 2014.