Redacció: 06/04/2016

Tindrà lloc els dies 8 i 9 d’abril i comptarà amb ponències de professionals de primera línia i tallers precurs eminentment pràctics. S’hi abordaran temes com l’assetjament escolar, els trastorns del creixement, l’actualització de les vacunes o els trastorns del son, entre d’altres

Uns 250 professionals de tot l’Estat participaran al 3r Curs de Pediatria Pràctica, que tindrà lloc els dies 8 i 9 d’abril a firaReus. El curs, adreçat a pediatres, metges residents, metges de medicina familiar i comunitària i diplomats universitaris d’infermeria que treballin en l’àmbit de la pediatria o hi estiguin relacionats, analitzarà temes d’interès impartits per ponents de primera línia i també comptarà amb tallers precurs amb un caire eminentment pràctic.

Entre els ponents destaca la presència del Dr. Antonio Gancedo, pediatre del Hospital Universitario Fundación Alcorcón de Madrid i Secretari de la Sociedad Española de Pediatría Social, que impartirà un taller sobre l’assetjament escolar (bullying, ciberassetjament…) i també el Sr. Luis Torres, psicòleg del Centre de Psicologia Biem de Madrid, especialitzat en conductes dels adolescents, que impartirà la ponència “Los adolescentes y su conducta”. El curs també comptarà amb la participació de professionals tant de l’Hospital Sant Joan com d’altres centres hospitalaris i d’atenció primària de Catalunya, que abordaran temes de gran interès com són els trastorns del creixement, l’actualització de les vacunes, els trastorns del son, els nous fàrmacs en TDAH o el problemes cutanis, entre altres.

Donada la bona acollida que va tenir la segona edició del curs, enguany s’ha obert a l’àmbit estatal i compta amb la col·laboració de laboratoris mèdics i està acreditat pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries i per la Universitat Rovira i Virgili. També està avalat per la Societat Catalana de Pediatria i la Sociedad Españoola de Pediatria.

Us podeu descarregar el programa del curs en aquest enllaç.