Redacció: 09/09/2018

Demà dilluns el festival celebrarà la seva darrera jornada amb els premiats tributs a Lady Gaga i Michael Jackson. Més informació a www.infinit-festival.com

L’INFINIT, el primer festival de tributs musicals que té lloc a Catalunya, arriba a la seva tercera jornada amb els grans tributs a Nirvana, Simple Minds, U2 i Depeche Mode. El festival tancarà aquesta edició demà dilluns amb els homenatges a Lady Gaga i Michael Jackson.

La jornada d’aquest diumenge està marcada inicialment per l’actuació del grup de covers d’arrels jamaicanes, Radio Reggae. Aquesta banda, que ha fet reviure temes de Bob Marley, UB40 o Toots & The Maytals, és l’encarregada de donar pas als dos grans concerts de la jornada, el tribut a Nirvana de The Buzz Lovers i l’homenatge a Simple Minds, U2 i Depeche Mode de Mind2Mode.

En un estiu que se’ls ha presentat ple d’actuacions, The Buzz Lovers ha inclòs el festival INFINIT a la seva gira. Es tracta del millor tribut de Nirvana que hi ha a tot l’Estat i un dels millors del món. Després de portar a firaReus mítics temes com Nevermind, aquesta banda donarà pas a l’actuació del grup internacional de tributs Mind2Mode, que actuen per segona vegada a l’Estat per oferir el seu Stadium Rock Legends.

El programa d’INFINIT finalitzarà demà amb l’actuació del duet Filferro, que serà l’encarregat de donar pas als tributs Donna Marie as Lady Gaga i Forever Jackson Tribute to Michael Jackson, dos espectacles que compten amb el premi National Tribute Music Awards. La primera ha estat aclamada com a millor artista tribut a nivell mundial de Lady Gaga. Després de recórrer desenes de països amb el seu equip de ballarins, tècnics i estilistes, Donna Marie pujarà a a les 20 h a l’escenari de l’INFINIT.

Després de la seva actuació, el festival comptarà amb un homenatge al Rei del Pop de la mà de Robin Parsons i el seu espectacle Forever Jackson Tribute to Michael Jackson. Es tracta d’un dels tributs més sol·licitats del món. Parsons estarà present a l’INFINIT amb el seu grup de ballarines, conegudes com Hip Hop Pop.

Tota la informació sobre INFINIT, a través del web del certamen, www.infinit-festival.com. Venda d’entrades a taquilla.