Redacció: 27/08/2018

El Festival INFINIT fomentarà la sensibilització envers possibles actituds sexistes o discriminatòries i tindrà una tolerància zero davant qualsevol actitud incívica

El festival s’ha adherit al ‘Protocol Contra les Agressions Sexistes a les Festes Populars’ de l’Ajuntament de Reus i el seu personal està format i capacitat per donar resposta si es produeix alguna agressió sexista o discriminatòria

 

El Festival de tributs INFINIT de Reus vol ser un espai lliure d’actituds incíviques i fomentar la sensibilització envers possibles actituds sexistes o discriminatòries. Un compromís que ha reforçat adherint-se al ‘Protocol Contra les Agressions Sexistes a les Festes Populars’ elaborat per la regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència de l’Ajuntament de Reus. Una col·laboració que es visualitzarà tots els dies de festival amb la presència de fulletons i cartells informatius amb informació sobre la sensibilització envers determinades actituds i comportaments.

A més a més, el personal d’INFINIT també ha rebut la formació adequada per donar resposta davant de qualsevol incident seguint, en tot moment, les pautes que marca el protocol d’actuació. D’aquesta forma, el festival disposarà de la capacitat de resposta necessària per atendre i fer-se càrrec de les possibles víctimes.

El ‘Protocol Contra les Agressions Sexistes a les Festes Populars’ elaborat per l’Ajuntament de Reus subratlla les següents consideracions a tenir en compte:

Em vesteixo per a mi, no per a tu; per tant, no siguis pesat.

El meu cos és meu, jo decideixo qui em toca, per tant, no siguis bavós.

Les bromes sexistes no fan gràcia; per tant no siguis impertinent.

Les floretes no són elogis, per tant, no siguis insolent.

No és No, per tant, bona nit!

Jo decideixo, per tant, respecta’m.

L’alcohol i les drogues no són excusa per fastiguejar la festa; fem pinya per una festa on tothom gaudeixi.

Si presencies o pateixes una agressió o discriminació no dubtis a dirigir-te al personal del festival INFINIT.

 

El festival de les grans bandes de tributs

El Festival INFINIT tindrà lloc els dies 7, 8, 9 i 10 de setembre a les instal·lacions de firaReus. Comptarà amb els millors grups musicals de tributs tant internacionals com nacionals. En total s’han programat dos grans concerts per cada un dels dies de festival junt amb la participació d’alguns dels millors grups de covers locals. Aquests actuaran com a teloners a l’escenari principal. Chipper & The Wave seran els encarregats d’actuar el divendres 7 de setembre abans que ho facin els tributs a Abba i Daft Punk.

El dissabte 8 de setembre arrancarà amb els Sardina’s Golden Rule que actuaran com a teloners dels tributs a Bee Gees i Tina Turner. El diumenge serà el torn del grup de covers de música d’arrels jamaicanes Radio Reggae per seguir amb les dues grans actuacions de la jornada amb The Buzz Lovers, tribut a Nirvana, i de Mind2More, triple tribut a Simple Minds, U & Depeche Mode. El darrer dia de festival comptarà amb el grup Filferro, que pujaran a l’escenari abans que ho facin els tributs a Lady Gaga i Forever Jackson. Més enllà de les actuacions musicals també s’han programat altres activitats com, per exemple, el cicle de cinema musical.

Tota la informació sobre el festival INFINIT, així com les entrades anticipades, es poden adquirir a través del web del certamen, www.infinit-festival.com, i a les botigues de Reus: Spook Records, Discos Qui’k i H-Records. El preu de l’entrada anticipada per assistir a un dels quatre dies de festival té un preu de 18 €, mentre que l’abonament per tots els dies és de 54 €.