Redacció: 05/06/2018

INFINIT convertirà Reus en la capital musical dels tributs amb un dels festivals més importants de l’Estat

El festival, que se celebrarà del 7 al 10 de setembre a firaReus, acollirà la ‘Fira de la Música’ i un conjunt d’activitats paral·leles dirigides a tots els públics amb la música com a eix central

La ciutat de Reus viurà el primer gran festival de tributs musicals que té lloc a Catalunya i un dels més importants que se celebraran a tot l’Estat. La primera edició d’INFINIT tindrà lloc els pròxims dies 7, 8, 9 i 10 de setembre a les instal·lacions de firaReus de 12 a 24 h.

El festival reunirà els millors artistes internacionals i estatals que homenatjaran les bandes més emblemàtiques que ha tingut la música popular i comercial des de la dècada dels 60 fins a l’actualitat. INFINIT vol ser un esdeveniment diferent dins del panorama musical actual. Dirigit a tots els públics, el festival vol acontentar a totes aquelles persones que vulguin fer un recorregut per la història de la música a través de les bandes que més els han marcat, sense barreres ni estils fins a l’actualitat. Entre les actuacions hi haurà Donna Marie tribut a Lady Gaga (Regne Unit); Robin Parsons tribut a Michael Jackson (Regne Unit); Justine Riddoch tribut a Tina Turner o el grup The Buzz Lovers tribut a Nirvana (Espanya).

Per cada un dels dies que durarà el festival s’han programat dos caps de cartell que reuniran alguns dels noms que han deixat una empremta més gran en les darreres generacions. Els grups i artistes que actuaran a INFINIT sumen nombroses distincions i premis internacionals, com ara els National Tribute Awards del Regne Unit, tant per la seva qualitat musical com espectacular posada en escena.

firaReus continua apostant per l’organització i acollida de nous formats i esdeveniments. El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat “la polivalència de les instal·lacions de firaReus que permeten l’acollida d’esdeveniments de gran envergadura com INFINIT, que inclou un conjunt d’activitats paral·leles que tindran lloc en diferents punts de l’edifici. L’esdeveniment servirà per posar en valor i explorar les possibilitats de l’auditori exterior de firaReus”. Tots els grans concerts estaran programats en dues franges, 20 h i 22 h, i tindran lloc a l’auditori exterior de firaReus, que està pensat per acollir un aforament total de 2.500 persones. En la mateixa zona també estaran ubicades les barres i l’espai gastronòmic amb la presència de diferents food trucks. La Fira de la Música, les masterclass o el cicle de cinema musical es desenvoluparan a l’interior de l’edifici de firaReus i es repartiran entre el hall, el foyer i l’auditori interior.

El preu de les entrades anticipades tindrà una oferta de llançament limitada a 1.000 entrades a 18 €, també hi haurà una oferta per accedir a l’INFINIT per a tots els dies amb un abonament de 54 €. Les entrades es poden adquirir a la pàgina web del festival www.infinit-festival.com a través de Ticketea. També estaran a la venda en diversos punts de Reus. El preu de l’entrada a taquilla serà de 26 € per dia.

Vídeo de presentació d’INFINIT