Redacció: 10/09/2018

L’INFINIT ha posat de relleu la polivalència de les instal·lacions de firaReus, que permeten l’acollida d’esdeveniment de gran envergadura

ABBA, Daft Punk, Bee Gees, Tina Turner, Nirvana, Simple Minds, U2, Depeche Mode, i avui, Lady Gaga i Michael Jackson. Tots aquests grups i artistes han estat homenatjats a l’INFINIT, el primer festival de tributs musicals que té lloc a Catalunya i un dels més importants que se celebraran a tot l’Estat. El certamen finalitza aquesta nit la seva primera edició que ha destacat per reunir durant quatre dies a firaReus algunes de les millors bandes de tributs internacionals i estatals.

Dirigit a tots els públics, el festival ha ofert grans espectacles musicals que han homenatjat als artistes més emblemàtics que ha tingut la música popular i comercial dels 60 fins a l’actualitat. L’última jornada de l’INFINIT ve marcada pels guardonats tributs Donna Marie as Lady Gaga, que inicia la gira d’un nou espectacle al festival, i Forever Jackson Tribute to Michael Jackson. Aquests dos espectacles que protagonitzaran la clausura de l’INFINIT compten amb el premi National Tribute Music Awards.

A banda de la qualitat dels tributs, l’INFINIT també ha destacat per l’aposta pel talent local. La seva programació ha incorporat alguns dels millors grups de covers del país com Chipper & The Wave, Sardina’s Golden Rule i Filferro. Aquest últim duet ha estat l’encarregat d’iniciar les actuacions d’aquest dilluns versionant grans clàssics del pop i del rock en català.

En conjunt, l’esdeveniment ha resultat una aposta diferent dins del calendari d’activitats de firaReus. La seva realització ha permès posar en relleu i explorar les possibilitats de les instal·lacions del Centre de Fires i Convencions, principalment de l’auditori exterior del recinte, on s’ha instal·lat l’escenari principal i diferents zones de descans, les barres i espai gastronòmic. La resta d’activitats paral·leles com les sessions de scratch o el cicle de cinema musical s’han desenvolupat a l’interior de l’edifici, repartides entre el foyer i l’auditori interior.