Redacció: 08/05/2018

En aquesta 4a edició destaca la participació de Sor Lucía Caram, monja dominica contemplativa i activista cristiana, i Juan Carlos Cubeiro, considerat un dels majors experts espanyols en talent, lideratge i coaching

El Fòrum Més Dona torna a firaReus aquest dijous amb la seva 4a edició, que porta per títol “Wellness & Work”. Aquest esdeveniment dedicat al talent i lideratge femení aplegarà prop d’un centenar de persones. Un any més, el Fòrum compta amb la col·laboració de la Regidoria de Promoció Econòmica. Enguany, el contingut de les ponències es dedicarà al benestar, a la salut i al treball.

Així, a través de la realització de conferències, taules rodones i tallers, s’analitzaran algunes temàtiques com la felicitat a l’empresa, la qualitat dels espais de treball i la gestió de la diversitat a les empreses saludables. El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat que es tracta “d’una trobada única a la demarcació sobre creixement professional i networking que serveix per prendre consciència i potenciar el talent i el lideratge femení actual”.

Enguany, entre els ponents destaca la participació de la monja dominica contemplativa i activista cristiana, Sor Lucía Caram; Juan Carlos Cubeiro, expert internacional en talent i lideratge i Head of Talent de Manpowergroup; Estel Mallorquí, fundadora i directora de l’empresa Biwel salut empresarial, Maria Archer, CEO de Fem Arquitectura i fundadora de BBShower; i Jesús Fernández, talent Manager de Viajes Para Ti, entre d’altres. La cloenda de la jornada anirà a càrrec de la presidenta de l’Institut Català de la Dona, Núria Balada Cardona.

El Fòrum està adreçat principalment al sector professional femení i vol donar resposta a la necessitat de crear una xarxa i una comunitat de professionals que aposti pel lideratge i talent de les dones. L’objectiu és reunir professionals, tant homes com dones, empreses i organitzacions que d’una forma dinàmica i innovadora vulguin reflexionar, inspirar-se i aprendre sobre la dona en el món empresarial.

En aquesta trobada, a més del contingut formatiu i divulgatiu, hi haurà també zona expositiva. La jornada s’iniciarà a les 9 h i finalitzarà a les 15 h. Més informació i inscripcions a www.mesdona.com.