Redacció: 08/05/2017

Aquest dijous 11 de maig, firaReus acollirà una nova edició del Fòrum Més Dona dedicat al talent i lideratge femení. Un fòrum que enguany arribar a la seva 3a edició i que compta amb la col·laboració de la regidoria de Promoció Econòmica. Durant la presentació d’aquest matí, el regidor de Promoció Econòmica Marc Arza, ha afirmat que «és important col·laborar amb actes com aquest perquè és un dels pocs fòrums dedicats al paper de la dona al món de l’empresa i cal fer una crida perquè els homes també hi participin».

El motiu central de l’edició d’enguany és el concepte «Única», que serveix de punt de partida per posar en valor els talents individuals i tot allò que distingeix a cada dona. La CEO de Més Dona, Gemma G. Gasulla ha destacat durant la presentació que ‘el fòrum MesDona vol empoderar el paper de la dona però ho vol fer de la mà dels homes, de les empreses i de les institucions del territori’.

El programa de la jornada contempla la realització de conferències i tallers, entre d’altres. Entre els ponents, destaca Lary León, periodista coordinadora de la Fundació ATRESMEDIA i directora del Canal Fan3, la Dra. Sofia Fournier, ginecòloga especialista en obstetrícia d’alt risc i bloguera, Juan Carlos Cubeiro, expert internacional en talent i lideratge i Head of Talent de Manpower, Benedetta Tagliabue, arquitecta fundadora de l’estudi EMBT, Astrid Barqué, especialista en nutrició i esport i creadora de Vitampleni i la periodista Núria Solé, entre d’altres. A més, el programa contempla la realització d’una taula rodona durant la qual diferents generacions d’empresàries parlaran de les seves experiències, vivències i trajectòries.

El Fòrum està adreçat principalment al sector professional femení i vol donar resposta a la necessitat de crear una xarxa i una comunitat de professionals que aposti pel lideratge i talent de les dones. L’objectiu és reunir professionals, tant homes com dones, empreses i organitzacions que d’una forma dinàmica i innovadora vulguin reflexionar, inspirar-se i aprendre sobre la dona en el món empresarial.

Durant l’any firaReus acull una mitjana d’una desena de jornades tècniques que compten amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica i en les quals es col·labora donant suport a través dels espais, temes tècnics o de comunicació, etc. En les darreres setmanes haurem realitzat les dues jornades tècniques dedicades a les dones en el món professional: d’una banda la jornada Women Techmakers, organitzada pel Grup de Desenvolupadors de Google a Tarragona i centrada en el paper de les dones al món científic i tecnològic, i de l’altra aquest Fòrum Més Dona que està dedicat a les dones i al seu rol al món de l’empresa.

Trobareu més informació de la jornada MésDona en aquest enllaç: http://www.mesdona.com/forum-2017/