Redacció: 04/01/2015

El Parc de Nadal 2014-2015 ha tancat aquest diumenge al vespre les seves portes acomiadant-se amb la cursa ‘La Sant Silvestre Kids’ duta a terme aquest matí amb un centenar de participants i que s’ha desenvolupat al voltant del Centre de Fires i Convencions de la ciutat. La gran afluència de públic que han visitat les instal·lacions de firaReus en els darrers dies han pogut gaudir de les prop de 70 activitats fixes; 49 d’elles han estat projectes desenvolupats per la cinquantena d’entitats que han format aquesta edició.

El nou regidor d’Esports i president de Reus Esport i Lleure, Miquel Domingo, ha assegurat que ‘l’autèntica energia del Parc és, sense cap mena de dubte, les entitats i els seus monitors que configuren la personalitat del Parc de Nadal de Reus, amb un model absolutament consolidat i irrenunciable’. El regidor ha volgut destacar les activitats complementàries que han configurat el saló de la mà d’empreses i col·laboradors. Entre d’altres, cal destacar la cuina del Parc Infantil amb prop de 3.000 petits cuiners i que han desenvolupat propostes variades com: pinxos, pizzes, tartaletes, postres de fruita i xocolata; el taller de robòtica, que ha permès una descoberta diferent de la ciutat de la mà de Còdol, o l’aproximació al concepte de Reus Smart City i de construccions “impossibles” amb el taller de Kapla. 

Els projectes desenvolupats en l’edició d’enguany, sota el fil conductor de l’energia en un concepte ampli i transversal, han permès gaudir de variades propostes per a les diferents edats en l’àmbit de l’esport, el lleure, les activitats culturals i les manualitats.
 

‘La societat civil de la ciutat’, principal aliada del Parc Infantil de Reus

El Parc, que ha vist completada la seva oferta amb diferents atraccions lúdiques a l’Auditori exterior, també ha gaudit de diferents cercaviles d’elements del seguici festiu petit, actuacions i representacions de contes al teatret del Parc.

Les valoracions posteriors de les entitats i els diferents suggeriments i propostes recollides durant aquests dies, permetran a l’organització afinar els continguts de cara a les properes edicions. Des de l’organització s’ha assegurat també que el número de visitants i participants es manté en valors similars als de les últimes edicions. ‘Pensem que l’element de millora no és quantitatiu. L’autèntic repte és mantenir i millorar la qualitat de les activitats proposades i en aquest camp tenim uns excel·lents aliats: la forta societat civil de Reus”, ha conclòs Miquel Domingo.

(Nota: Els mitjans que ho necessitin poden posar-se en contacte amb el regidor Miquel Domingo a través del telèfon de comunicació de firaReus, 628.532.792)